Paljastiko Kate Middleton häävalansa? Katso kuva!

Hääharjoituksiin kiirehtinyt Kate Middleton oli pakannut autonsa takapenkille papereita, joissa saattoi olla hänen rakkaudentäyteinen häävalansa prinssi Williamille.

Kate Middleton, 29, hurautti hääharjoituksiin omalla autollaan kodistaan Buckleburysta keskiviikkona. Valokuvaajat ikuistivat Katen lähdön, ja kuvat paljastivat, että hänen pikkuautonsa takapenkille oli sullottu papereita, joista erottui selvästi rakkaudentunnustus. Dailymail julkaisi kuvan Katen papereista, joissa luki ”niin paljon rakkautta sydämissämme…”

Spekulaatiot roihahtivat heti, ja papereiden uskotaan olevan todiste siitä, että Kate ja prinssi William kirjoittavat häävalansa itse.

Keskiviikkoiset hääharjoitukset pidettiin Westminster Abbeyssa, ja mukana oli prinssi Williamin bestman, prinssi Harry, sekä Katen kaaso, hänen siskonsa Pippa Middleton. Myös Katen vanhemmat olivat paikalla, sekä hääparin vihkivä Canterburyn arkkipiispa Rowan Williams ja hääseremoniassa mukana olevat Lontoon piispa Richard Chartres ja Westminsterin rovasti John Hall.

Hääharjoituksissa Katen isä harjoitteli tyttärensä saattamista alttarille, ja nuori morsian vaikutti olevan rento, mutta erittäin innoissaan perjantaina koittavista häistä.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja