"Palestiinan prinssinä" tunnettu Rami Jaber aikoi tuoda Suomeen kultaisen Porschen – operaatio viivästyi koronan takia

Rami Jaberin tuore autoprojekti saa odottaa koronapandemian takia.

"Palestiinan prinssinä" tunnetuksi tullut Rami Jaber, oikealta nimeltään Prince Rami Al Husseini nousi julkisuuteen Suomessa menneinä vuosina elokuvaprojekteillaan sekä maahan tuomillaan kultaisilla autoillaan. Pääkaupunkiseudulla nykyään asuvan miehen oli tarkoitus tuoda Suomeen seuraavaksi kultainen, kustomoitu Porsche, mutta projekti on viivästynyt merkittävästi koronapandemian takia. 

– Halusin tuoda sen Suomeen, mutta meillä on ongelmia lähetyksen kanssa. Lähetimme sen jo, mutta koronatilanteen takia kaikki on myöhässä.

Vuonna 2016 Suomessa puhutti Jaberin maahan tuoma kultaiseksi teipattu S-sarjan Mercedes-Benz, jota Jaber lopulta kauppasi Helsingissä. 

Alun perin ralliuransa takia Suomeen tullut palestiinalaistaustainen Jaber on asunut maassa yli kymmenen vuoden ajan. Ralliuransa jälkeen Jaber on työstänyt uraa elokuvatuottajana, jonka tuotoksia ovat muun muassa olleet vuonna 2016 ilmestynyt, Oulussa kuvattu Fate-elokuva, jossa mukana olivat Jaberin itsensä lisäksi Pako-tähdet Robert Knepper sekä Amaury Nolasco. Lisäksi elokuvassa oli mukana vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak. Myös edellä mainittu kultainen Mersu näytteli osaansa elokuvassa. 

Tällä hetkellä Jaberin yritys operoi hänen mukaansa Suomen ulkopuolella. Hän kuitenkin itse haluaa yhä asua Suomessa lastensa ja arkielämänsä takia. 

– Olisi vaikeaa lähteä Suomesta ja jättää kaikki ketkä tunnen, lähteä toiseen maahan ja aloittaa taas kaikki alusta. Se olisi tosi vaikeaa. Haluan lasteni kasvavan lähelläni, Jaber kertoo. 

Jaberilla on yhteensä seitsemän lasta, joita on Suomessa kolme, Moldovassa kolme sekä Jerusalemissa yksi. 

Jaber on mukana myös ohjaaja Renny Harlinin elokuvaprojektissa The Misfits, jonka tuleva julkaisuajankohta ei vielä toistaseksi ole tiedossa. Yhtenä vastaavista tuottajista toimiva Jaber myös näyttelee itse elokuvassa, jota tähdittävät lisäksi muun muassa Pierce Brosnan sekä Nick Cannon. Jaberin mukaan hänellä on tällä hetkellä työn alla uusi elokuva nimeltään Flawless, jonka kiinnitetty päänäyttelijä on miehen mukaan George Clooney.

Poikkeuksellisten projektiensa lisäksi Jaber on noussut Suomessa otsikoihin talousrikosepäilyidensä vuoksi.

Lue myös:

    Uusimmat