Pakko saada – vai onko sittenkään? Nämä lahjat jäivät yhden joulun hiteiksi

Miltä tuntuisi avata aattoiltana paketti ja löytää sieltä lapsuuden hittilelu – puhuva Furby? Moni superhitti on kadonnut markkinoilta – tässä niistä osa.

Joulun alla kaupat pursuvat paitsi käyttötavaraa, myös upouusia hittituotteita. Monia näistä must have -lahjoista ei nähdä enää seuraavina vuosina. MTV Lifestyle keräsi yhteen hauskimmat norstalgialahjat, joita en saa enää mistään – muistatko sinä nämä?

Baby Björn. Oikea vauva, joka myös pissaa! Kukapa ei haluaisi tällaista? Samaa kastia on monelle niin tuttu kuperkeikkaava, muuten vain hyppäävä ja kävelevä koira, joka liikkuu ihan oikeasti.

Teletapit. Eivät enää suosionsa huipulla. Myös vuoden 2011 hittilahjat, Zhu Zhu Pets -hamsterit, ovat monelta jo unohtuneet.

Furby ja Tamagotchi. Söpöjä ja melkein oikeita lemmikkejä perheen pienimmille! Oikea, aito Tamagotchi on nykyisin jo arvokas keräilyharvinaisuus, joten ole onnellinen, jos sellainen sattuu paketistasi löytymään. 

Bratzit. Isopäiset muotinuket veivät Barbien paikan, mutta jäävät nykyisin jo Monster High -nukkearmeijan jalkoihin.

PS3, Nintendo Wii, ja muut jo muodista menneet pelikonsolit. Tekniikka kehittyy joka vuosi, ja uusi konsoli on tietenkin aina se paras joululahja.

Digikamera. Koska älypuhelin sisältää jo vakiona hyvän kameran, pokkarikamerat eivät enää täytä joululahjapussukoita entiseen tapaa. Saman kohtalon on kokenut läppäri – nykyaikuinenhan haluaa hienon tabletin. Ja entäs CD-levyt, MiniDisc-soittimista puhumattakaan?

Jalkahieromalaite, vuoden 2014 uutuus, ei liene kaupoissa enää ensi vuonna.

Robotti-imuri löytyy jo joistakin kodeista, mutta tämä uutuus ei ole toistaiseksi valloittanut jokaisen suomalaisen sydäntä.

Kapselikahvikoneet. Tämän joulun hitti, ensi vuonna jo unohtuneet? 

Osittaiset lähteet: The chiveYahoo!

Lue myös:

    Uusimmat