Päivystykseen sinisten jalkojen vuoksi hakeutunut mies paljasti somessa huvittavan totuuden – kävi ilmi, että on sitä sattunut muillekin: "Kun he vihdoin lakkasivat nauramasta minulle..."

Syövän oireet – millaisesta oireesta tulee huolestua? 2:17
Miten syöpä voi oirehtia?

Twitter-tunnustus poiki monta muutakin vastaavanlaista tarinaa ylireagoinnista.

Ylireagointi voi joskus johtaa huvittaviin tilanteisiin. Muistatko esimerkiksi äidin, joka pelästyi havaittuaan lapsensa kitalaessa tumman jäljen ja kiikutti tämän lääkäriin? Lääkärin pakeilla paljastui, mikä jälki todellisuudessa oli.

Nyt Twitterissä omasta kokemuksestaan avautuu toimittaja Mark Shrayber, joka kertoo huolestuneensa, kun hänen jalkansa olivat muuttuneet sinisiksi. Tarkastettuaan oireet Web MD -terveyssivustolta, Mark vakuuttui siitä, että hänellä oli laskimotulppa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Niinpä mies rynnisti ensiapupolille.

"Oliko tämä tässä?" mies kertoo pohtineensa.

– Ei! Minulla on "typerys, joka ei pese uusia farkkujaan ennen kuin käyttää niitä" -tauti ja haluaisin, että minut teloitetaan välittömästi, mies twiittasi episodin lopputuleman.

Valitettavasti Markilla ei ollut kuvaa tapauksesta, sillä hän kertoo, ettei hänen aviomiehensä ottanut sitä, vaikka mies pyysi. Miehen mukaan kumppani oli "liian traumatisoitunut".

"Olin vakavasti huolissani siitä, että minulla olisi aivokasvain..."

Markin twiitillä on jo 370 000 tykkäystä. Yllättävän moni osasi myös samaistua ylireagointiin.

Twitter-käyttäjä Stephanie H. Damassa ansaitsi yli 22 000 tykkäystä paljastettuaan oman tarinansa:

– Kävin läpi vaiheen, jonka aikana olin vakavasti huolissani siitä, että minulla olisi aivokasvain tai jotain, koska kaikki, mitä söin – myös asiat, kuten pasta marinara-kastikkeessa – maistui ihan piparmintulta. Ymmärsin lopulta, että pullollinen piparminttu-uutetta oli läikkynyt kattiloideni ja pannujeni päälle.

Toinen käyttäjä muisteli puolestaan sitä, kuinka oli lähellä kiikuttaa puolivuotiastaan lääkärille, koska lapsen jalka oli violetti. Kävi kuitenkin ilmi, että vanhempaa oli unohdettu infota siitä, että päiväkodissa oli maalattu jalanjälkiä.

– Kun olin yläkoulussa, istutin vanhempani alas kertoakseni heille, että minulla oli syöpä, koska minulla oli salaperäisiä mustelmia joka puolella kehoani. Kun he vihdoin lakkasivat nauramasta minulle, he selittivät, että kävelin unissani pöytää päin joka yö, tunnusti eräs käyttäjä.

Eräs nainen kertoo ihmetelleensä gynekologikäynnillä, miksi hoitohenkilökunta kyseli häneltä jatkuvasti kotiväkivallasta ja naisen turvallisuudesta.

– Olin täysin ymmälläni. Kunnes katsoin alas ja huomasin denimistä värjäytyneet "mustelmat" kaikkialla jaloissani.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat