Päivitys Nokia-banaanipuhelin 8110 4G:lle tuo WhatsApp-sovelluksen

Uusi V15.00.17.03-versionumeroa kantava päivitys tuo supersuositun WhatsApp-keskustelusovelluksen saataville HMD Globalin banaanipuhelimelle Nokia 8110 4G:lle kansainvälisesti.

Päivityksen jakelu on jo käynnistynyt, mutta se voi tapahtua vaiheittain ja alueittain. Alla NokiaMob-sivuston bongaama video päivityksestä.

Päivityksen asentamisen jälkeen WhatsApp on ladattavissa sovelluskaupasta.

Intiassa WhatsApp tuli Nokia 8110 4G:lle jo huhtikuun alussa.

Nokia 8110 4G on varustettu KaiOS-käyttöjärjestelmällä. WhatsApp on jo aiemmin ollut saatavilla KaiOS-laitteista Reliance Jio -operaattorin JioPhone-puhelimelle Intiassa.

KaiOS-käyttöjärjestelmän WhatsApp-sovellus mahdollistaa perusviestittelyn sekä lähettää kuvia ja videoita. Ääni- tai videopuheluja sovelluksessa ei ole ainakaan aiemmin tuettu, kuten ei myöskään WhatsAppin Tila-toimintoa.

KaiOS:n sovellukset perustuvat laajasti verkkosivutekniikoille, kuten HTML5:lle, CSS:lle ja JavaScriptille. Aiemmin muun muassa Google on tuonut esimerkiksi Google-haun, Google Mapsin ja Google Assistantin jo KaiOS:lle. Google sijoitti vuonna 2017 KaiOS:ään 22 miljoonaa dollaria.

HMD Global lanseerasi Nokia 8110 4G:n keväällä 2018. Se on varustettu 4G-mobiiliverkkoyhteydellä, 2,45 tuuman näytöllä sekä 2 megapikselin kameralla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja