Päivitetty, käsistään kätevälle? Hersyvä listaus paljastaa, mitä asuntoilmoitusten termit oikeasti tarkoittavat

Hyvä alue? Hiljainen alue? Mielikuvituksellinen asunto? Tämä juttu kertoo, mitä asuntomyynti-ilmoitusten tekstit oikein tarkoittavat!

Video: Vaikuttaako sisustus asunnon arvoon?

Harva myynti-ilmoitus alkaa sanoilla "pieni kämppä pimeällä kujalla". Usein asuntomyynti-ilmoitusten tekstit kuitenkin kaipaavat pientä tulkkausta. Huffington Post listasi, mitä termit oikeasti tarkoittavat!

Tätä asuntoilmoitusten termit oikeasti tarkoittavat!

Hyvä alue: Hyvän määritelmä vaihtelee ihmisestä toiseen, joten tämä ei oikeastaan tarkoita mitään.

Värikäs naapurusto: Voi tarkoittaa mitä tahansa ihanasta yhteisöstä ruuhkaiseen tiehen, bussipysäkkeihin ja opiskelijabileisiin.

Hiljainen naapurusto: Samaa maata kuin edellinen. Voi merkitä mitä tahansa päättyvän tien varrella olevasta talosta alueeseen, josta pääsee pois vain omalla autolla.

Kehittyvällä alueella: Lähin kauppa on 8,2 kilometrin päässä ja lähipuisto valmistuu 2022. Valmistaudu kuuntelemaan poraamisen ääniä vielä kolmen vuoden ajan.

Osittainen näköala: Näköala näkyy, jos menet parvekkeen vasempaan reunaan, seisot selin seinää vasten ja käännät päätäsi 60 astetta.

Isot huoneet: Aivan tavalliset huoneet.

Kompakti: Hyvä, kun kääntymään mahtuu.

Paljon potentiaalia: Katto ja seinät puuttuvat, joten saat itse kuvitella, miten ihanat ne voisivat olla.

Käsistään kätevälle: Älä odota yhtään mitään. Kämppä kaipaa ainakin pintaremonttia, mahdollisesti myös vessa/portaat/ovet puuttuvat.

Päivitetty: Lisäkysymyksiä kaivataan. Koska asunto on päivitetty, ja miltä osin? Onko eteinen vuodelta 1965, mutta keittiö viime vuodelta?

Vanhan maailman charmia: Asunto on vanha.

Vintage: Asunto on vanha, eikä sitä ole päivitetty.

Mielikuvituksellinen: Omistaja keräilee muovinukkeja ja seinille on maalattu viidakkomaisemia. Vaihtoehtoisesti asunnon huonejärjestyksessä ei ole päätä eikä häntää.

Ainutlaatuinen: Voi merkitä sama kuin "mielikuvituksellinen". Toisaalta ainutlaatuisuus on epäilyttävää: jos idea on niin ainutkertainen, mikseivät muut ole tehneet omista kodeistaan samanlaisia?

Dramaattinen: Keittiö on musta, sauna on musta, makuuhuone on tummanpunainen. Jossakin on samettia.

Vie sinut paikkaan/aikaan x: Yleensä asunnon ulkoasu vie paikkaan, johon ostaja ei halua.

Lähde: Huffpost.com

Lue myös:

    Uusimmat