Mainos

Avioliittokirjalla kohauttanut Päivi Räsänen hakee Kelan pääjohtajaksi

Entinen sisäministeri ja kristillisten puheenjohtaja Päivi Räsänen hakee Kelan pääjohtajaksi.

Kaikkiaan Kelan pääjohtajaksi on ollut 20 hakijaa. Joukossa ovat Päivi Räsäsen lisäksi valtiovarainministeriön budjettipäällikkö Hannu Mäkinen sekä Kelan johtaja Kari-Pekka Mäki-Lohiluoma.

Myös sosiaali- ja terveysministeriön ylijohtaja Outi Antila, Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus Aran ylijohtaja Hannu Rossilahti, Itä-Suomen aluehallintoviraston ylijohtaja Elli Aaltonen, vakuutuspiirin johtaja Arto Rautio Kelasta, UKK-instituutin johtaja Tommi Vasankari sekä professori Lasse Lehtonen Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiristä. 

Muita hakijoita ovat diplomi-insinööri Asko Eerola, diplomi-insinööri Karo Halme, proviisori Tapio Heilala, sosiaalityöntekijä Markku Kekäläinen, lääketieteen lisensiaatti Heikki Kenttä, järjestösihteeri Reima Kultalahti, toimistosihteeri Mikko Naakka, henkilöstöjohtaja Arja Salin, työterveyslääkäri Samu Suominen, chef engineer Jarkko Taavela ja merkonomi Erja Tennilä.  

Hakuaika tehtävään päättyi vuorokauden vaihtuessa. Kelalle etsitään uutta pääjohtajaa Liisa Hyssälän jäädessä paikalta eläkkeelle vuodenvaihteessa. 

Kelan ylimmällä johdolla on perinteisesti ollut keskustan jäsenkirja. Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä on kuitenkin sanonut, ettei se ole enää ensisijainen vaatimus paikan saamiseksi. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.