Mainos

Päiväkodissa ihmeteltiin jälkeä pikkutytön kädessä – äiti puraisi 3-vuotiasta lastaan

Päiväkodissa ihmeteltiin lapsen vasemmassa kädessä ollutta puremajälkeä. Lapsi kertoi usealle aikuiselle johdonmukaisesti siitä, miten äiti oli puraissut häntä. Lisäksi hieman alle 4-vuotias lapsi kertoi äidin vetäneen häntä hiuksista.

Tapaus sattui huhtikuussa 2016. Lapsi toimitettiin myöhemmin samana päivänä lääkärin vastaanotolle, jossa todettiin lapselta löytyneen vamman sopivan hampaiden aiheuttamaksi.

Äiti kiisti rikoksen. Hänen mukaansa puremajäljen aiheuttaja oli lapsen vanhempi sisarus. Oikeus kuitenkin uskoi lasta joka kertoi kahden viikon ajan puremajäljen synnystä uskottavasti eri aikuisille. Lisäksi äidin kertomukset puremajäljestä muuttuivat ja niissä oli ristiriitoja.

Lapsella aiemmin musta silmä

Jo aiemmin saman vuoden helmikuussa lapsi oli sijoitettu kiireellisesti, koska lapsen silmä oli ollut mustelmilla. Lapsi oli käyttäytynyt päiväkodissa tapauksen jälkeen poikkeavasti, värittänyt ainoastaan mustalla värillä ja kertonut olevansa surullinen.

Äiti velvoitettiin korvaamaan lapselleen 300 euroa voimakkaasta lyhytaikaisesta kivuntunteesta.

Oikeuden mukaan pelkkä sakko ei ollut riittävä rangaistus, ja nainen tuomittiin 30 päivän ehdolliseen vankeusrangaistukseen.

–  (Äiti) on kohdistanut väkivaltaa tapahtuma-aikaan kolmevuotiaaseen tyttäreensä, joka on riippuvainen äitinsä huolenpidosta ja alisteisessa asemassa tähän, oikeus perusteli rangaistusta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.