Paitsioliputus kääntyikin rangaistuspotkuksi – ratkesiko ottelupari jo alkuminuuteilla? Järisyttävässä vireessä oleva Bayern-maalitykki ei hyydy

Neljännesvälierien avausosaottelun maalein 0-3 Bayern Münchenille hävinnyt Chelsea joutui toisen osaottelun alkuminuuteilla entistä tukalampaan asemaan.

Chelsea-maalivahti Willy Caballero ehti kaataa Robert Lewandowskin, mutta tilanne liputettiin ensin paitsioksi. Tuomio kuitenkin kääntyi tuomariston päätöksellä rangaistuspotkuksi.

Puolalainen Lewandowski iski kylmästi pilkulta kaikki kilpailut huomioiden kauden 52. osumansa ja vei Bayernin otteluparissa yhteismaalein 4-0-johtoon.

Lewandowskista tuli vasta neljäs pelaaja Mestarien liigan historiassa, joka on iskenyt maalin seitsemässä peräkkäisessä kilpailun ottelussa. Muut tässä onnistuneet pelaajat ovat Ruud van Nistelrooy, Cristiano Ronaldo, Edinson Cavani.

Hän alusti myös Bayernin toisen osuman, josta vastasi Ivan Perisic. Chelsean Tammy Abraham iski kavennuksen minuutti ennen avausjakson varsinaisen peliajan päättymistä. Bayern johti tauolla kamppailua 2-1 ja koko otteluparia yhteismaalein 5-1.

Alapuolella olevassa videossa Bayernin 2-0-osuma.