Paikalliset hullaantuivat Miss Universum -kilpailijoista – Shirly Karvinen liikkuu turvamiesten ympäröimänä

Hallitseva Miss Suomi Shirly Karvinen edustaa Suomea Miss Universum -kilpailussa Filippiineillä. 

Shirly Karvinen on viettänyt aikaa Filippiineillä jo kahden viikon ajan. Karvisella on matkalla mukanaan varsin näyttäviä seuralaisia, sillä hän on yksi Miss Universum -kilpailijoista. Yksi seurueen jäsenistä kruunataan maailman kauneimmaksi naiseksi. 

Karvisesta on tullut Filippiineillä melkoinen tähti, sillä paikalliset tunnistavat hänet kadulla.

– Ympärilläni pyörii varmaan kymmenen turvamiestä, vaikka olisin vain yksin shoppailemassa ja samaan aikaan miljoona filippiiniläistä yrittää ottaa minusta kuvia. On tämä himan hämmentävää, Karvinen nauraa.

– Totta kai he tietävät, että kisat käydään täällä ja missä hotellissa yövymme. Kun ympärillä pörrää vielä turvamiehiäkin, niin kyllähän kielii aika paljon siitä, että keskellä on yksi kilpailijoista. Filippiinit on missimaa, mutta olen tosi yllättynyt siitä, miten moni osaa sanoa, että minä olen Miss Finland.


Karvisen kisamatkaa on hidastanut ainoastaan vatsatauti, joka kiersi kilpailijoiden ja hotellin henkilökunnan keskuudessa. Tauti nujersi Karvisen sängyn pohjalle vuorokaudeksi, ja hän joutui jättämään yhden illan edustustilaisuuden väliin.

– Se oli tosi harmi, mutta toisaalta se tuli ihan hyvään väliin. Ehti kuitata univelkoja, joita täällä on kertynyt, hyväntuulinen Karvinen toteaa.

Eilen torstaina kilpailu eteni preliminääri-vaiheeseen, mikä tarkoittaa, että tuomaristo valitsi kilpailun 12 finalistia. Näytös pidettiin valtavalla areenalla ja tapahtuman liput myytiin loppuun jo ennakkoon.

Finalistit julkistetaan maanantaina livelähetyksessä.

– Nyt täytyy vaan nautiskella joka hetkestä, tehdä parhaansa ja toivoa, että se riittää. Ja jos ei riitä, niin ainakin tiedän, etten olisi voinut tehdä mitään enempää, eikä kisasuoritus jää varmasti harmittamaan. 

Lue myös:

    Uusimmat