Shirly Karvinen ei pääse herkuttelemaan joulupöydässä – vuosi vaihtuu Vertti-rakkaan kanssa Lapissa

Miss Suomi Shirly Karvinen jättää jouluherkut tänä vuonna väliin, sillä hän valmistautuu täyttä häkää Miss Universum -kilpailuihin.

Shirly Karvinen, 23, edustaa Suomea Miss Universum -kilpailussa, missä etsitään maailman kauneinta naista. Karvinen kertoo MTV.fille, että tänä vuonna hän noudattaa tiukkaa kisadieettiä jopa joulupöydässä. 

– Haluan, että minulla on kisoissa hyvä olla itseni kanssa. Tahdon tuntea, että olen tehnyt sen eteen oikeasti töitä ja etten joudu ajattelemaan, että olisinpa tehnyt jotakin lisää, määrätietoinen kaunotar toteaa. 

Jyväskylästä kotoisin oleva Karvinen viettää joulun perheensä kanssa kotikonnuilla. Tapaninpäivänä hän lentää Rovaniemelle, missä odottaa hänen poikaystävänsä, televisiostakin tuttu personal trainer Vertti Harjuniemi

– Uudeksi vuodeksi menemme Leville. Ihan superhauskaa päästä Lappiin, en ole koskaan aiemmin ollut siellä kunnolla. Todella kiva päästä tutustumaan niihin maisemiin, Karvinen hehkuttaa. 

– Aion todellakin mennä Joulumaahan ja istumaan joulupukin syliin!


Erityisenä toiveena olisi nähdä revontulet, joita Karvinen ei ole koskaan aiemmin päässyt näkemään. 

– Vertti onneksi tietää kaikki paikat, jotka siellä on nähtävä, eli hän on loistava opas. Hänen kanssaan tulee varmasti myös treenattua kunnolla, ettei sitäkään tarvitse stressata, Karvinen hymyilee. 

– On ihanaa, että hän on ottanut kisat myös omaksi projektikseen, ettei kaikki ole pelkästään minun harteillani. Valmistautuminen on meidän yhteinen asia, mikä on ihan mahtavaa.

Lue myös:

    Uusimmat