Pahoinpitelystä tuomittua jalkapallon raikulipoikaa kutsutaan luksusvangiksi: "Kotona istuminen ja pelikonsolin pelaaminen ei ole oikea rangaistus"

Tanskalainen jalkapalloilija Nicklas Bendtner tuomittiin 50 päivän vankeusrangaistukseen taksikuskin pahoinpitelystä. Häntä on nyt alettu kutsumaan tuomion suorittamisen yksityiskohtien paljastumisen myötä luksusvangiksi. 

Bendtner aloitti tuomionsa 3. tammikuuta. Hän suorittaa tuomionsa 339 neliömetrin kodissaan Kööpenhaminan keskustassa. Tämä on aiheuttanut runsaasti kritiikkiä.

– En usko, että monien mielestä kotona istuminen ja pelikonsolilla pelaaminen ole oikea rangaistus tai vapaana oleminen ja elämästä nauttiminen. Nämä ovat asioita, joita teet normaalisti lomallasi, sanoo Tanskan kansanpuolueen Peter Kofod, joka istuu Tanskan oikeusministerin virkaa pitävän puolueen edustajana kansankäräjillä.

Tanskalainen ei saa harjoitella norjalaisen seuransa Rosenborgin kanssa ennen tuomion loppumista. Hän saa kuitenkin vierailla 14 kilometrin päässä asunnoltaan sijaitsevassa harjoituskeskuksessa. 

Ekstrabladet kirjoitti otsikossaan, että Bendtner on luksusvanki. Hän aikoi alunperin valittaa tuomiostaan, mutta tuli myöhemmin toisiin aatoksiin. Bendtner ei halunnut kommentoida tilannettaan medialle.

Alla sunnuntain iltakymmenen Tulosruutu.


Lue myös:

    Uusimmat