Mainos

Malmön miljoonahankinta tuomittiin vankeuteen alaikäisen raiskauksesta – aikoo valittaa korkeimpaan oikeuteen

5:22

Ruotsin Allsvenskania edustanut ghanalainen Kingsley Sarfo tuomittiin tiistaina 2 vuoden ja 8 kuukauden vankeuteen alle 15-vuotiaan lapsen raiskauksesta. 

Videolla maanantain iltakymmenen Tulosruutu.

Hovioikeus pysyi käräjäoikeuden antamassa tuomiossa. Sarfo ei kuitenkaan ole vielä luovuttanut tuomionsa suhteen. 

– Aiomme hakea valituslupaa korkeimpaan oikeuteen tuomiosta. Haluan ottaa tytön ikäkysymyksen suurempaan käsittelyyn, Sarfon asianajaja Mikael Sundman sanoi. 

Sarfo pidätettiin tammikuun lopulla epäiltynä lapsen raiskauksesta. Syyttäjän mukaan Sarfo olisi harrastanut seksiä alle 15-vuotiaan tytön kanssa kahdesti. Raiskaukset olisivat ilmoituksen mukaan tapahtuneet toisen jalkapalloilijan kotona ja julkisessa vessassa Malmön Kansanpuistossa. 

Sarfo on tunnustanut harrastaneensa seksiä tytön kanssa, mutta on sanonut, ettei tiennyt hänen ikää. Tätä selitystä käräjäoikeus ei uskonut vaan tuomitsi hänet vankeustuomion lisäksi 10 vuoden karkotukseen. Tämä merkitsee sitä, että hän ei saa palata maahan 10 vuoteen kärsityn tuomion jälkeen. 

Sundman kertoo, että Sarfolla on ollut vaikeuksia hyväksyä tuomiota. 

– Jos kuvittelee itsensä Sarfon asemaan, ymmärtää, miltä se tuntuu kun urheilijana, joka haluaa harjoitella ja kilpailla, ei pääse tekemään sitä, mitä keho ja aivot haluavat. Se on vaikeaa, Sundman sanoo. 

Sarfo siirtyi 1,3 miljoonalla eurolla IK Siriuksesta Malmön riveihin, jossa ehti pelata kahdeksan ottelua, joissa viimeisteli kaksi maalia. Malmö purki pelaajan sopimuksen tuomion myötä. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja