Pahaenteinen yksinäinen surffilauta ajelehti vedessä Australiassa – kateissa olevaa surffaria yritettiin pelastaa hailta: "Tilanne on äärimmäisen vakava"

Pahaenteinen yksinäinen surffilauta ajelehti vedessä Australiassa – nyt kateissa olevaa surffaria yritettiin pelastaa hailta:"Tilanne on hyvin vakava" 1:42
Video: Kadonnutta miestä etsitään sankoin joukoin pahaenteisellä rannalla.

Yksinäinen surffilauta löytyi vedestä Wylie Bayssa Australiassa Esperancen kaupungissa. Alue on valitettavan tunnettu haihyökkäyksistään. Asiasta kertoo muun muassa Sky News. 

Hälytys tuli Kelp Bedsin -rannalta ja etsinnät alkoivat perjantaiaamuna.

Silminnäkijä raportoi mahdollisesta haihyökkäyksestä noin kello 11 paikallista aikaa. Haista oli tehty näköhavainto kello 9.20 aamulla.

– Yksi surffari yritti pelastaa miehen vetämällä hänet pois vedestä, siinä onnistumatta. Tietojeni mukaan hänen surffilautansa tai osa siitä on löytynyt. Valitettavasti miestä ei ole löydetty. Häntä etsitään monen eri tahon avustuksella, mutta se on hyvin vaikeaa ja tilanne on äärimmäisen vakava, kertoo Länsi-Australian osavaltion pääministeri Mark McGowan.

Alueella suoritetaan etsintöjä ja ranta on suljettu.

Esperancen kaupunki on surullisen kuuluisa haihyökkäyksistään. Viimeksi tammikuussa valkohai tappoi sukeltajan. Ruumista ei koskaan löydetty.

17-vuotias tyttö kuoli samalla alueella vuonna 2017.

Lue myös:

    Uusimmat