Mainos

Päätoimittajat ruotivat Sipilän puhetta: ”Ihmiset eivät halua uskoa ikäviä asioita”

MTV Uutisten, Helsingin Sanomien ja Talouselämän päätoimittajat ovat yhtä mieltä siitä, että pääministeri Juha Sipilän puhe välitti tarpeellisen viestin – oikeaan osoitteeseen.

Talouselämän päätoimittaja Reijo Ruokanen toteaa Huomenta Suomessa, että vaikka pääministeri Juha Sipilän puheessa ei ollut juuri mitään uutta, siinä esille tulleet asiat oli tarpeen vielä kerrata.

– Kaikki on sanottu moneen kertaan, mutta on tarpeen sanoa vielä kerran, koska ihmiset eivät halua uskoa ikäviä asioita.

– Politiikassa on aina mukana ihmisiä ja tahoja, joiden intresseissä on uskoa siihen, että mörkö menee pois, kun laittaa silmät kiinni.

Jos kommentti oli piikki ay-liikkeen suuntaan, niin helpolla päätoimittajaraati ei päästänyt myöskään Elinkeinoelämän keskusliittoa. Päätoimittajien mukaan Sipilän huhuilu EK:n isänmaallisuuden perään meni oikeaan osoitukseen.

– Selkeää sanomaa ja ihan oikeaan paikkaan, MTV Uutisten päätoimittaja Merja Ylä-Anttila kiteyttää.

Vaikka päätoimittajat toivovat, ettei pääministeri ota vastaavien puheiden pitämistä tavaksi, he kiittelivät myös pakolaisasian esiin nostamista puheessa.

– Arvojohtamiselle on tarvetta, Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Kaius Niemi sanoo.

Äänestys

Vakuuttiko Juha Sipilän puhe?

Kyllä

Ei

Vakuuttiko Juha Sipilän puhe?

Kyllä 54%

Ei 46%

54%
46%
ääniä 19820 kpl


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.