Päätähuimaavien häiden kylmäpäinen päätös: hääpari hyppäsi kuumailmapallosta

1:39

Laskuvarjohyppäämistä rakastava pariskunta päätti mennä naimisiin kuumailmapallon kyydissä. Seremonian jälkeen he hyppäsivät yhdessä alas koneesta varjojen kanssa.

Yllä olevalla videolla näytetään, millaisia häämekkoja voi saada aikaan vessapaperista.

38-vuotias Patrick Russell ja 36-vuotias Melanie Ilemsky tapasivat aikoinaan laskuvarjohyppäämisen parissa New Yorkissa. Kyseessä oli molemmille rakas harrastus.

Melanie ja Patrick päättivät sisällyttää intohimonsa myös häihinsä. Pariskunta vihittiin kuumailmapallon kyydissä, minkä jälkeen he hyppäsivät sieltä yhdessä alas laskuvarjoilla, kertoo Metro-lehti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Alun perin ideana oli häät lentokoneessa

Patrickin mukaan pariskunta oli alun perin suunnitellut hyppäävänsä lentokoneesta. He kuitenkin ajattelivat sen olevan liian äänekäs ympäristö, joten he päätyivät kuumailmapalloon.

Pallon kyytiin mahtui ainoastaan kymmenen ihmistä, joten häät olivat pienimuotoinen tapahtuma.

– Tiesimme alun alkaenkin, että emme halunneet isoja juhlia. Halusimme vain intiimin tilaisuuden perheen ja lähimpien ystävien kanssa, Patrick kertoo.

Häämekko suunniteltu hyppyyn sopivaksi

Melanien häämekko oli vartavasten suunniteltu sopivaksi laskuvarjohyppyyn. Liehuvaa kangasta se ei voinut olla.

– Mekko oli niin lyhyt, että minun piti laittaa shortsit sen alle. En olisi pukenut tuollaista mekkoa tavalliseen seremoniaan, Melanie kertoo Metro-lehdelle.

Hääjärjestelyissä haasteita

Pariskunta oli ollut ennakkoon hieman huolissaan siitä, millainen sää olisi juhlapäivänä.

Myös tarpeeksi suuren kuumailmapallon löytyminen tuotti päänvaivaa. Hääseurueen piti matkustaa Pennsylvaniaan löytääkseen tarpeeksi suuri pallo kymmenelle ihmiselle. Useimmiten kyytiin mahtuu korkeintaan kuusi henkilöä.

Parin korkealentoiset häät vaativat panostusta muiltakin perheenjäseniltä. Melanien äiti vihkiytyi papiksi suorittaakseen seremonian. Nainen oli myös ensimmäistä kertaa elämässään kuumailmapallon kyydissä.

Melanie kertoo myös, että pariskunta ei ollut muistaa vihkivalansa sanoja, sillä häiden olosuhteet saivat adrenaliinin virtaamaan heidän suonissaan. 

Kaikki onnistui kuitenkin hyvin, ja tunnelma oli kohdillaan. Pariskunnan vaihtaessa sormuksia Melanien veli Andrew esitti kitaran säestyksellä Snow Patrolin Chasing Cars -kappaleen.

Lähde: Metro.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja