"Pääsiäispupuksi" kutsuttu brittimies tuomittiin vankeuteen – varasti 200 000 suklaamunaa

Brittimies tuomittiin 18 kuukaudeksi vankeuteen tämän varastettua 200 000 suklaamunaa. Poliisi on nimennyt miehen leikkisästi "pääsiäispupuksi".

PA Media -uutistoimiston mukaan 32-vuotias Jody Pool varasti 11. helmikuuta 31 000 punnan (noin 39 400 euron) arvosta Cadbury Creme Egg -suklaamunia. Mies murtautui tehtaaseen ja pakeni paikalta varastetulla kuorma-autolla.

Kreemitäytteiset suklaamunat ovat saavuttaneet kulttimaineen Iso-Britanniassa ja niitä myydään ainoastaan pääsiäisen aikaan. Cadburyn mukaan munia myydään Britanniassa vuosittain 20 miljoonaa kappaletta.

PA:n tietojen mukaan Pool tuomittiin 1,5 vuoden vankeusrangaistukseen Shrewsburyn tuomioistuimessa torstaina.

Pool on tunnustanut syyllisyytensä varkauteen, vahingontekoon ja ajamiseen ilman vakuutusta.

PA:n mukaan oikeudessa kuultiin, että Pool oli käyttänyt varastettua traktoria hinatakseen kokonaisen perävaunullisen munia ulos teollisuusrakennuksesta. Poliisi uskoo, että lähes 200 000 Cadbury Creme Egg -suklaamunan lisäksi varastettiin myös muita suklaatuotteita.

– Hän pysäytti ajoneuvon huomattuaan olevansa takaa-ajettu. Hän tajusin pelin olevan pelattu ja poliisien olevan hänen perässään, kertoi Poolin silloinen asianajaja John McMillan oikeudenkäynnissä. Asianajajan mukaan Pool ei tehnyt vastarintaa pidätyshetkellä.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat