Ozzy Osbournen pojalla todettiin vakava sairaus

Rocklegendan 26-vuotiaalla pojalla diagnosoitiin MS-tauti, joka on vakava keskushermoston sairaus.

Jack Osbourne kertoo sairastumisestaan People-lehdelle. Osbournen elämässä ovat suuri onni ja musertava suru vierailleet peräkkäin, sillä rokkarin pojasta tuli vain äskettäin isä. Hän sai kihlattunsa kanssa Pearl Clementine -nimisen tyttären huhtikuun 24. päivä.

Suuri onni vaihtui kuitenkin järkytykseen vain muutama viikko myöhemmin, kun Jackilla todettiin multippeliskleroosi eli keskushermoston pesäkovettumatauti.

– Olin hyvin vihainen ja turhautunut. Pystyin vain ajattelemaan, ’miksi nyt?’. Minulla on perhe, ja sen pitäisi olla kaikista tärkein asia maailmassa, mies pohtii lehden haastattelussa.

Jackin sairastuminen vakavaan tautiin on koskettanut koko Osbournen perhettä, ja suorapuheisena tunnettu Sharon Osbourne syyttää itseään poikansa sairastumisesta.

– Tunnen sen olevan minun syytäni. En pysty olla ajattelematta mitä söin ja join raskauden aikana, Sharon kertoo The Sunille.

MS-tauti on vaiheittain etenevä keskushermoston tauti, joka vie pahimmassa tapauksessa jopa liikuntakyvyn. Tauti ei kuitenkaan johda välittömään kuolemaan. Suomessa yksi tunnetuimmista MS-tautia sairastavista henkilöistä on laulaja Saija Varjus.

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja