Ozzy Osbourne raitistui seitsemän vuotta sitten – kertoo nyt päihdehelvetistään: "Luulin, että juon, kunnes kuolen"

Ozzy Osbourne ja Uriah Heepin rumpalilegenda juhlivat yhdessä Suomessa vuonna 2013

Ozzy ja Sharon Osbourne kertovat tuoreessa haastattelussa avoimesti metallilegendan päihdeongelman vaikutuksista perhe-elämäänsä.

72-vuotias Ozzy Osbourne kertoo Variety-lehden pitkässä haastattelussa päihdehelvetistään. Metallilegendan alkoholin ja huumeiden huuruiset vuodet alkoivat 1970-luvulla ja nyt hän on ollut raitis seitsemän vuoden ajan.

Vuosien varrella aviovaimo Sharon Osbourne, 68, saikin tehdä täyden päivätyön sen suhteen, että Black Sabbathin nokkamies oli ylipäänsä siinä kunnossa, että kykeni esiintymään.

– Luulin, että juon siihen päivään asti, kunnes kuolen, Ozzy toteaa Varietyssa.

Ensimmäisen kerran Osbourne yritti vieroittaa itsensä päihteistä vuonna 1984. Hän kuitenkin toteaa, että sai kuulla, että tarvitsee apua jo paljon aiemmin.

– Luultavasti jo ensimmäisen kerran, kun join. En koskaan mennyt lasillisella, vaan vedin pääni täyteen. Se tapahtui joka päivä ja siität tuli elämäntapa.

Osbourne paljastaa, että myös viimeinen keskustelu isän kanssa ennen tämän kuolemaa liittyi pojan juomiseen.

– Hän sanoi ennen kuolemaansa, että tee jotain juomiselle. Minä otin paukun.

Sharon Osbourne tunnustaa pelänneensä vuosien ajan, että hänen miehensä kuolee elämäntapojensa takia.

– Vuosien ajan pelkäsin, että hän saa yöllä jonkun kohtauksen tai kaatuu ja lyö päänsä. Varmistin aina, että joku katsoo hänen peräänsä, kun en itse ollut mukana, mutta se oli silti koko ajan mielessäni.

– Olen onnekas. Minussa ei ole mitään erityistä ja minun olisi kaiken järjen mukaan pitänyt kuolla tuhat kertaa, Ozzy puolestaan vastaa kysymykseen siitä, kuinka hän on selviytynyt elossa.

Ozzy Osbourne on viime vuosina kärsinyt terveysongelmista. Hän kertoi vuonna 2019 saaneensa diagnoosin Parkinsonin taudista ja puhui viime vuoden puolella tilastaan Mirror-lehden haastattelussa. 

Hän myönsi tuolloin, että Parkinsonin tauti on vaikuttanut merkittävästi hänen liikkumiseensa. "Pimeyden prinssi" antoi kuitenkin ymmärtää, ettei hänellä ole vielä pienintäkään aikomusta vetäytyä viettämään eläkepäiviä.

– Tiedätkö, milloin aion eläköityä? Siinä vaiheessa, kun arkkuuni isketään nauloja, ja silloin on encoren aika, legenda ilmoitti haastattelussa tyylilleen uskollisesti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja