Kanadan supertähti Connor McDavid sekoitti Suomen ja Ruotsin

Kanadan jääkiekkomaajoukkueen supertähdellä Connor McDavidilla meni voitokkaan Venäjä-puolivälieräottelun jälkeen vastauksessaan Suomi ja Ruotsi sekaisin.

MAINOS

MM-puolivälierä
Suomi–Sveitsi

Torstaina klo 21.15 MTV3:lla ja C More Sport 1:llä. Studio-osuus jo klo 20.30 C Morella ja klo 21.00 MTV3:lla.

Jääkiekon MM-kisojen kaikki 64 ottelua näet C Moren suoratoistopalvelusta.

Kanada päihitti Venäjän runsasmaalisessa puolivälieräpelissä jatkoajalla lukemin 5–4. Connor McDavid alusti kolme osumaa, mukaan lukien Ryan O'Reillyn jatkoaikamaali, jossa McDavid jakoi maalin eteen komean passin. 


– Nämä hyökkäysvoittoset pelit voivat olla hauskoja faneille, mutta hienoinen päänsärky valmentajille. Oli hauska saada voitto, ja se on ainoa, millä on väliä, McDavid sanoi MTV Sportille.

NHL-tähtiä vilisevällä Kanadalla on ollut MM-turnauksessa ajoittain tukkoista, eikä se ole näyttänyt saaneen parastaan vielä irti. Onko joukkueen paras peli yhä tulossa?

– Uskon niin. Sen täytyy olla. Peliä täytyy parantaa, kun olemme neljän parhaan joukossa ja jäljellä ovat turnauksen parhaat joukkueet, McDavid sanoi.


Välierissä Kanadalle vastaan tulee voittaja Suomen ja Sveitsin tämäniltaisesta ottelusta. Kumman ottaisit mieluummin vastaan?

– Sillä ei ole väliä. Ruotsalaiset on tietysti kova kanto kaskessa, mutta Sveitsikään ei ole helppo päihitettävä, McDavid sanoi – Ruotsin Suomeen epähuomiossa sekoittaen.


McDavidin haastattelu kokonaisuudessaan ylälaidan videolla!

Lue myös:

    Uusimmat