Outo taivaan valoilmiö tallentui videolle Havaijilla, ufo-epäilyt heräsivät – mutta mitä sinä näet tässä kuvassa leijailevan?

Mikä on tämä sininen valoilmiö taivaalla? Havaijilla useampi ihminen ikuisti oudon tapahtuman videolle 2:22
Minkä itse luulet lentävän taivaalla? Katso video.

Valoilmiölle ei toistaiseksi ole saatu mitään selitystä. Jotkut sinisen valon nähneistä miettivät, että olisiko kyseessä voinut olla jopa ufo.

Useampi ihminen raportoi näkemästään tiistai-iltana. Ihmiset soittivat asiasta jopa hätäkeskukseen. He kertoivat näkevänsä taivaalla ison sinisen esineen, joka lensi taivaalla ja lopulta tippui mereen.

Yhdysvaltain ilmailuhallinnon virkamiehet kertoivat, että kyseisenä iltana ei ole sattunut yhtään lento-onnettomuutta.

Videon kuvasi Mistina Sape lähellä Haleakalan kansallispuistoa. Videolla nainen ihmettelee, että mikä ihme taivaalla lentää.

Outoa ilmiötä todisti myös Moriah, 38, aviomiehensä kanssa.

– Katsoin taivaalle ja ihmettelin näkemääni. Soitin miehelleni, joka oli autotallissa, että menisi ulos katsomaan näkeekö hän saman kuin minä. Ja hän näki!

Lopulta he päättivät lähteä seuraamaan tuota outoa valoa autolla. Matkaa kesti alle viisi kilometriä, kunnes valo tippui mereen.

Nainen kuvailee esineen olleen isompi kuin puhelinpylväs. Mitään ääntä esine ei pitänyt. Tämän jälkeen he soittivat hätäkeskukseen.

Taivaalla nähtiin myös toinen valo

Oudot tapahtumat saivat vielä jatkoa, kun poliisit saapuivat paikalle.

Taivaalla näkyi nyt toinen outo valoilmiö. Se oli pienempi ja väriltään valkoinen. Moriah kertoo, että valkoinen valo tuli samasta suunnasta kuin sininenkin.

Hetken kuluttua valo hävisi vuorten taakse.

Myös poliisit olivat ottaneet yhteyttä Yhdysvaltain ilmailuhallintoon mahdollisesta lentokoneonnettomuudesta.

Yksikään kone ei kuitenkaan ollut kadoksissa.

Tapaus on ainakin toistaiseksi selvittämättä.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat