Oudoimmat arpajaiset ikinä? Tuliterän auton arvonta sai paikalliset raivoihinsa

1:06

Meksikolainen Ojinagan kaupunki arpoi auton, jonka voittaja saa käyttöönsä vasta 50 vuoden päästä. Kuten arvata saattaa, päätös ei ilahduttanut paikallisia. Moni olisi keksinyt tuliterälle kulkupelille parempaa käyttöä.

Yllä olevalla videolla esitellään maailman tehokkain kuorma-auto, suomalainen hybridi-Sisu.

Meksikolaisessa Ojinagan kaupungissa järjestettiin varsin hämmentävät arpajaiset. Pääpalkintona oli tuliterä auto, joka haudattiin saman tien aikakapselina maahan. Voittajan sukulaiset saisivat auton käyttöönsä 50 vuoden kuluttua, kertoo Odditycentral-sivusto.

Paikkakunnalla vuosittain pidettävien festivaalien järjestäjät halusivat tehdä tämän vuoden tapahtumasta erityisen, joten he päättivät hankkia auton ja järjestää arpajaiset, joissa olisi vain yksi voittaja ja haudata auton saman tien maan syövereihin. Kulkupeli sai nimen El Viajero Del Tiempo, aikamatkustaja.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Autoon laitettiin valokuvia, käsinkirjoitettuja kirjeitä sekä joitain esineitä vuodelta 2018 jälkipolvien tutkailtavaksi. Sen jälkeen auto laskettiin nostokurjella kaupungin torilla sijaitsevaan betonikuoppaan. Kätkö sinetöitiin betonilla.

Ihmiset näreissään

Ojinagan asukkaat eivät olleet kovin mielissään päätöksestä. Harvalla kaupungin asukkaista on varaa edes käytettyyn autoon, joten järjestön olisi toivottu antavan auto lahjoituksena sen sijaan, että se olisi pistetty maakuoppaan.

Joitain asukkaita ratkaisu suututti jopa niin paljon, että he valittivat asiasta viranomaisille. Nämä kuitenkin totesivat, että eivät voi tehdä mitään, koska kyseessä oli järjestön hanke.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja