Ostitko tämän laitteen Lidlistä? Lopeta käyttö välittömästi – tuotteesta paljastui vakava riski

Lidl saapui Suomeen vuonna 2002 – Muistatko vielä, millaisen vastaanoton Saksasta rantautunut kauppaketju sai? 2:58
Muistatko vielä, miltä Lidlissä näytti, kun se saapui Suomeen? Kurkkaa videolta!

Lidl tiedottaa valmistajan vetävän markkinoilta tapetin irrottamiseen tarkoitetun laitteen, sillä sen käytössä on havaittu vakava palovammariski.

Lidlissä myynnissä ollut tapetin höyryirrotin on osoittautunut käytössä vaaralliseksi. Valmistaja Grizzly Tools GmbH & Co vetää markkinoilta Parkside-merkkisen tapetin höyryirrotimen, mallinumerolla PDTA 5 A1.

Lidlin mukaan tuotteen käytössä on havaittu palovammariski: höyryttimen nestesäiliön kansi voi irrota käytettäessä, mikä voi aiheuttaa kuuman veden roiskumisen käyttäjän päälle.

Takaisinveto koskee tuotetta tuotenumerolla IAN 332976_1907. Tuotetta on ollut myynnissä erätuotteena aikavälillä 17.6.–1.10.2020 kaikissa Suomen Lidl-myymälöissä ja sen jälkeen outlet-myymälöissä. 

Takaisinvedettävä tuote:

Parkside PDTA 5 A1
Tuotenumero: IAN 332976_1907

– Kuluttajia pyydetään välittömästi lopettamaan laitteen käyttö ja palauttamaan se lähimpään Lidl-myymälään, jolloin tuotteen hinta hyvitetään, Lidlistä tiedotetaan.

Kauppaketju muistuttaa, että takaisinvedon kohteena olevan tuotteen tuotenumeron (IAN 332976_1907) voi tarkistaa tekstikilven vasemmasta alakulmasta. 

Lidl ja Grizzly Tools GmbH & Co. pahoittelevat asiakkaille aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa.

Lue myös:

    Uusimmat