Ostitko tätä makkaraa? Atria vetää myynnistä: "Ei pidä käyttää, vaikka vaikuttaisi olevan kunnossa"

shutterstock_354012836
Lihayhtiö Atria tiedottaa vetävänsä myynnistä erän sipuliteemakkaratankoja.  Shutterstock/Atria

Lihayhtiö Atria tiedottaa vetävänsä myynnistä erän sipuliteemakkaratankoja. 

Atria Suomi Oy vetää takaisin tuotteen Lihatukkurin Sipuliteemakkara Tanko 750 g,jonka viimeinen käyttöpäivä on 25.9.2021. Tuotteessa on havaittu laatuvirhe, joka aiheuttaa nopean pilaantumisen jo ennen viimeistä käyttöajankohtaa.

– Kyseisellä päiväyksellä merkittyä tuotetta ei pidä käyttää, vaikka se vaikuttaisi olevan kunnossa, Atrialta kerrotaan.

Takaisinvedettävän tuotteen tiedot:

 • Lihatukkurin Sipuliteemakkara Tanko 750 g
 • EAN 6407870071088
 • Vkp 25.9.2021

Kuluttajia pyydetään olemaan yhteydessä ja lähettämään kuvan virheellisestä tuotepakkauksesta ja tuotteesta Atrian kuluttajapalveluun.

Atrian mukaa sipuliteemakkara on suomalaisten suosikki monen vuoden takaa. Nimi tulee todennäköisesti saksalaisen Teewurst-makkaran nimestä, vaikka kyseessä onkin aivan eri makkara kuin suomalainen versio. Tuotteessa ei siis ole käytetty teetä, vaikka nimi voisi antaa näin ymmärtää.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja