Ostatko kumppanillesi spontaaneja lahjoja? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään! 

"Vaikka olet jo parisuhteessa, ostatko edelleen joskus naisellesi spontaaneja lahjoja, kuten kukkia, suklaata, samppanjaa, romanttiset alushousut, koruja, lahjakortin? Haluaisitko itse lahjoja naiselta?" kysyy nimimerkki Kummeli.

Näin miehet vastasivat:

"Kyllä ne lahjojen ostot keskittyvät aikalailla tylsästi merkkipäiviin. En tiedä onko kyse väistämättömästä asiasta, että spontaanius joka asiassa vähän katoaa ajan myötä vai onko pariskuntia, joilla se säilyy läpi parisuhteen vuodesta toiseen. Kyllä mä silti muistan, että jotain spontaaneja ylläreitä on tullut ostettua vaikka olenkin naimisissa esim. matka oli yksi isoimmista, sit joskus jotain kukkia ja suklaata, joku korukin on tullut ostettua ilman mitään varsinaista syytä. Varmaan se on myös hieman persoonakysymys; toiset ostaa lahjoja enemmän kuin toiset."
– Mies, 37, naimisissa

"Kyllä minä ostan lahjoja silloin tällöin, ne piristävät arkea kummasti. Itse en odota saavani lahjoja mutta ilolla toki otan vastaan jos naiseni sellaisia minulle ostaa."
– Mies 41, parisuhteessa

"Kummeli hyvä, parisuhteessa annettaessa/ostettaessa lahjoja sääntö on: merkkipäivinä ainoastaan. Muut menevät kategoriaan "toin lahjan, siis tein jotain, en tehnyt jotain", tai "ainakin ajattelin jotain mistä voi suuutua/pillastua/kiukutella". Sooloilu ei kannata yleensä, toki poikkeuksiakin löytyy."
– Mies, 45, naimisissa

"Dear Tummeli, tottakai ja tietysti ostan. Ja tietysti haluan, mutta ei niiden lahjojen nyt aina mitään samppanjaa ja koruja tarvi olla."
– Mies, 31, parisuhteessa


Lue myös:

    Uusimmat