Mainos

Ostan usein seksiä prostituoiduilta, seurustelisitko silti kanssani? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Mitä naiset ovat mieltä miehestä, joka sinkkuna ollessaan ostaa säännöllisen epäsäännöllisesti seksiä prostituoiduilta? Onko tällainen mies epäkelpo parisuhteeseen pelkästään tämän "harrastuksensa" vuoksi, vai onko asialla naiselle mitään merkitystä?" kysyy nimimerkki Himohupsuttelija.

Näin naisraati vastasi

”No, ihan varmasti on merkitystä jo ihan seksuaaliterveyden nimissä. Saat hupsutella ihan keskenäsi.”
– 31, sinkku

"Pisteet sinulle hauskasta nimimerkistä! Sinällään seksuaalipalveluiden ostaminen ei tee miehestä niin sanotusti huonoa ihmistä, mutta tässä on aina riski, että seksiä myyvä henkilö on ammatissa vastoin tahtoaan tai muuta vastaavaa. Siksi en kannattaisi tällaista toimintaa. Jos mieheni kertoisi kerran ostaneensa seksiä, sanoisin varmaan "tämä selvä" eikä siitä enempää. Jos hän kertoisi ostaneensa seksiä 800 kertaa, voi olla, että olisin vähän järkyttynyt. Paha sanoa. Älä nyt ainakaan ihan ensitreffeillä tätä tietoa paljasta, jos havittelet pitkää suhdetta."
– 31, parisuhteessa

"Eniten hämmentää se, että haluaisit kertoa sinkkutavastasi kumppanille. Mutta eihän se nyt muutenkaan pisteitä nosta. Ensimmmäisenä kun tulee aina mieleen, että ostaako miehet sen takia, ettei muuten saa. Ja jos saat muutenkin, eli houkutus on "se jokin", niin tokihan se vaarantaa luottamuksen myös parisuhteessa. Haluatko silloinkin säännöllisesti maksullisia palveluita?"
– 33, parisuhteessa

"Henkilökohtaisesti en tykkäisi yhtään tällaisesta ”harrastuksesta”, joten kyseenalaistaisin koko tyypin arvomaailman. Ei mies silti välttämättä olisi mitenkään epäkelpo parisuhteeseen."
– 26, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.