Mainos

Osku-koiralle ja omistajalle karmeat jäljet hyökkäyksestä: Kimppuun käyneen koiran omistaja liukeni paikalta – "Ketkä kaikki saavat ottaa koiran itselleen?"

0:35

Helsinkiläisnainen joutui keskelle hyytävää tappelua, kun husky-tyyppinen koira hyökkäsi hänen koiransa kimppuun.

Helsingin Tapanilassa asuvalle Elina Suopajärvelle viime sunnuntain koiralenkki jätti syvät arvet. Hän oli tuttuun tapaan kävelyllä 5-vuotiaan Osku-koiransa kanssa, kun oli aika ohittaa vastaantuleva koirakko. Ohituksen tiimellyksessä Oskun kimppuun hyppäsi husky-tyyppinen koira kohtalokkain seurauksin.

Video: Tällaiset jäljet raaka hyökkäys jätti.

– Tiedän, että minun ei olisi pitänyt mennä väliin, mutta en voinut jättää Oskua kuolemaan, Suopajärvi kertoo kamalasta tilanteestaan.

Osku-koiran tapauksesta kertoi ensimmäisenä Helsingin Uutiset.

Suopajärvi syöksyi koirien väliin yrittäen avata toisen koiran suuta, jotta saisi Oskun irti koiran hampaista. Hän ei kuitenkaan onnistunut avaamaan leukoja, ja koira jatkoi Oskun retuuttamista. Jossakin vaiheessa Osku pääsi onnekkaasti karkaamaan.

– Luulin jo, että Osku on kokonaan mennyttä, Suopajärvi sanoo. 

Hyökänneen koiran omistaja poistui tapahtumapaikalta, eikä jäänyt auttamaan haavoittuneita. Suopajärvi on tehnyt tapauksesta rikosilmoituksen. 

Suopajärven käteen jäi hyökkäyksestä vammoja, joita hän kävi näyttämässä sairaalassa vielä samana iltana. Myös Osku lähetettiin eläinlääkärille. Kummatkin jatkavat elämäänsä kipulääkkeiden voimin. Suopajärveä harmittaa eniten se, että ennen iloinen ja reipas koira on enää vain varjo entisestä.

– Osku on todella arka ja ajoittain jopa huutaa kivusta, Suopajärvi harmittelee.

Suopajärvi on jakanut tapauksesta julkaisun Facebookissa ja on saanut päivitykseen paljon kommentteja. Suurin osa lähettää Suopajärvelle tsemppiviestejä, mutta kritiikkiäkin hän on saanut. Hän kuitenkin haluaa kertoa tapauksesta, jotta muut koiranulkoiluttajat osaavat olla varuillaan.

– En halua syyttää Oskun kimppuun hyökännyttä koiraa. Minusta on kuitenkin tärkeää keskustella siitä, ketkä kaikki saavat koiran ottaa itselleen, Suopajärvi pohtii. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja