Oscar-palkittu näyttelijä pelkäsi Potter-fanien reaktioita: Tässä on kyse todellisesta fanittamisesta

Eddie Redmayne myöntää jännitäneensä Potter-fanien reaktioita. 

Kirjailija J.K. Rowling on paljastanut, että uusia elokuvia tehdään viisi kappaletta. Marraskuun 23. päivänä Suomessa ensi-iltansa saava Ihmeotukset ja niiden olinpaikat on ensimmäinen uusista elokuvista.

Elokuvan yksi näyttelijöistä on Eddie Redmayne, joka myöntää jännittäneensä rooliaan. Oscar-palkittu näyttelijä pelkäsi ottaa Newt Scamanderin roolia vastaan.

– Minulla on paineita. Myös siksi, että rakastin Potter-elokuvia. Siinä oli jotain sydäntä lämmittävää, kun siihen maailmaan pääsi mukaan aina muutaman vuoden välein. Jos olet nauttinut jostakin niin paljon, silloin et halua olla se ihminen joka tulee ja pilaa kaiken, Redmayne kertoi The Observer -lehdelle.  

Oscar-voittaja myöntää, että jännitys on läsnä aina uuden elokuvan ilmestyessä.

– Tässä on kuitenkin kyse erilaisesta jännityksestä. Tässä on kyse todellisesta fanittamisesta. 

Elokuvan tapahtumat sijoittuvat vuoteen 1926, jolloin Lisko Scamander on saanut päätökseen maailmanlaajuisen tutkimusmatkansa löytääkseen ja dokumentoidakseen erikoislaatuisen joukon taikaolentoja. 

– Kyseessä ei ole Harry Pottereiden jatko-osa tai esiosa vaan laajennettu näkökulma velhojen maailmaan. Salaisen taikamaailman lait ja käytännöt ovat entuudestaan tuttuja, mutta tarina alkaa New Yorkista 70 vuotta ennen kuin Harry sai tietää olevansa velho, Rowling kuvaili elokuvaa vuonna 2013.

Lue myös:

    Uusimmat