J.K. Rowlingilta vahva vihjaus Ihmeotukset-elokuvasarjasta – nähdäänkö odotetuin kohtaus vasta viimeisessä osassa?

Ihmeotukset ja niiden olinpaikat vie yleisön takaisin J. K. Rowlingin velhomaailmaan.

Ennen kuin Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuva sai edes ensi-iltaansa velhokirjojen luoja J.K. Rowling vihjasi, että elokuvasarjasta tulisi yhteensä viisi eri elokuvaa.

Rowlingin kirjoissa mainittu ja paljon puhuttu Albus Dumbledoren ja velhoyhteiskuntaa uhanneen pimeyden velhon Grindelwaldin kaksintaistelu tapahtuu vuonna 1945. Nyt Rowling on vihjannut, että tämä merkittävä kohtaus nähtäisiin vasta elokuvasarjan viimeisessä osassa. 

Dumbledoren ja Grinderlwaldin kolmituntinen taistelu mainitaan myös Harry Potter -elokuvissa 19 vuotta niiden tapahtumien jälkeen. Ennen Dumbledoren ja Grindelwaldin ystävyyden päättymistä, he olivat parhaimpia ystäviä.

J.K. Rowling on twiitannut, että elokuvasarjan viisi osaa sijoittuvat vuosien 1926 ja 1945 välille. Tästä voidaan fanien mukaan päätellä, että paljon puhuttu legendaarinen taistelu nähdään vasta elokuvasarjan viimeisessä osassa. 

Rowling kertoo, että alkujaan oli määrä tehdä kolme elokuvaa, mutta juoni kantoikin paljon kauemmas. 

Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuva saa ensi-iltansa Suomessa huomenna 23. marraskuuta. Se sijoittuu vuoteen 1926, jolloin Lisko Scamander on juuri saanut päätökseen maailmanlaajuisen tutkimusmatkansa löytääkseen ja dokumentoidakseen erikoislaatuisen joukon taikaolentoja.

Lue myös:

    Uusimmat