Mainos

Osa aleväestä pettyi Anttilan lupauksiin – alennukset eivät olleetkaan 80 prosenttia

Anttilan konkurssiloppuunmyynti alkoi tänään. Anttila-tavarataloketju mainosti alennuksien olevan jopa 80 prosenttia. Moni asiakas ei kuitenkaan löytänyt hulppeasti alennettuja tuotteita.

Anttilan hurjat konkurssialennukset alkoivat tänään. MTV Uutiset tutustui ale-huumaan Helsingin Graniittitalon Anttilassa sekä Kaisa-talon Kodin 1 -liikkeessä.

Kassajonot kiemurtelivat monikymmenmetrisinä jo hetki kauppojen avaamisen jälkeen. Jonon mukana valui myös Teemu, jonka matkaan lähti saunatarvikkeita.

Teemu on tottunut Anttilassa kävijä. Häntä paikalle on houkutellut aiemmin elektroniikkaosasto TopTen. Tällä kertaa osaston alennukset eivät tuottaneet odotettua tulosta.

– CD:itä ja pelejä olen sieltä ostanut. Nytkin kävin, mutta ei siellä ollut oikein mitään. Sen takia käteen jäikin vain pefletti ja saunahattu, Teemu kertoo hieman ylpeänä löydöksistään.

– Kai tämä vasta tällaista alkurysäystä on, että ne kovemmat alennukset tulevat sitten, kun tavaraa on vähemmän, Teemu pohtii.

Mielenkiintoinen mediatapahtuma

TopTen osastolla kassajonossa vuoroaan odotti Kaarina. Hän oli asioinut kaupungilla muutenkin ja päätti tulla katsomaan millainen "mediatapahtuma" Anttilassa on käynnissä. 

– Aika mielenkiintoinen tapahtuma tämä on. Tapahtumaahan oli myyty 80 prosentin alennuksilla, mutta nämä ei nyt todellisuudessa ihan ole sitä.

Kaarinan matkaan tarttui kuitenkin kauan haluttu jalkalamppu, joka irtosi 40 prosentin alennuksella.

80% alet harvassa, osa silti tyytyväisiä

MTV Uutisten tavoittamat asiakkaat ostivat tuotteensa tavanomaisesti 40 prosentin alennuksesta. 80 prosentin alennuksessa olevat tuotteet olivat harvassa.

Mukaan tarttui muun muassa keräilyastiastoja sekä kodin sisustustavaraa. Osa asiakkaista ei pettynyt, vaikkei tuotteet olleetkaan superalennuksissa.

– Kodin Ykkösessä myytävä Anno-mallisto on mielestäni muutenkin ollut tosi kiva ja edullinen, sanoo Piia. 

Nyt Piian koriin tarttuneet malliston tuotteet olivat 40 prosentin alennuksessa.

– Hinnat olivat todella kohtuulliset, Piia sanoo. 


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.