Orimattilalainen nuorukainen kaahasi tajutonta ylinopeutta, lasissa 195 km/h – oli saanut vasta samana päivänä ajokortin ikäpoikkeuksella

Hämeen poliisi kiinnitti maanantaina illalla huomiota sangen vauhdikkaalla ajotyylillä etenevään kuljettajaan, joka hurjasteli Orimattilaa kohti.

Poliisi oli ollut matkalla tehtävälle Pennalan kohdalla, kun tiellä 167 heitä vastaan oli kaahannut auto 195 kilometrin tuntinopeutta. Nopeusrajoitus alueella oli 80 kilometriä tunnissa.

Partio ei voinut tehtävänsä takia lähteä auton perään, mutta ajoneuvon tiedot ilmoitettiin muille poliisipartioille.

Ajokortti poltteli taskussa

Tuntiakaan ei kulunut, kun partio oli havainnut kyseisen auton ajelleen vauhdikkaasti Renkomäessä. Partio seurasi autoa mitaten sen ajonopeudeksi 150 kilometriä tunnissa, rajoitusten ollessa 50–60 km/h.

Poliisi pysäytti auton, jota oli ajanut nuori orimattilalaismies. Poliisin mukaan hän oli saanut ikäpoikkeusajokortin samana päivänä. Kiesin kyydissä oli kolme matkustajaa.

Nuorukainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja päälle rapsahti tutkinta törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja