Mainos

Etsintäkuulutettu jäi kiinni Lammilla: Kaahasi huimaa ylinopeutta poliisin tutkaan – kuskilla ei ajo-oikeutta

20-vuotias mies, jolla oli perässään useita etsintäkuulutuksia, jäi kiinni ajettuaan ylinopeutta. Tapauksesta tiedottaa Hämeen poliisilaitos.

Poliisin moottoripyöräpartio mittasi tutkalla vastaantulevalle henkilöautolle nopeudeksi 88 kilometriä tunnissa sunnuntai-iltana. Rajoitus tieosuudella oli 50 kilometriä tunnissa.

Auto jatkoi kiihdyttäen matkaa kohti Lammin keskustaa. Poliisi mittasi tutkalla auton nopeudeksi 124 kilometriä tunnissa rajoituksen ollessa 40 kilometriä tunnissa. Auto saatiin lyhyen seuraamisen jälkeen pysäytetyksi Evontiellä.

Auto osoittautui petoksella viedyksi

Kuljettajana toiminut noin 20-vuotias mies puhalsi nollatuloksen ja huumausainepikatesti oli negatiivinen. Autoon oli kiinnitetty siihen kuulumattomat ja anastetuksi ilmoitetut rekisterikilvet. Auto osoittautui petoksella viedyksi.

Miehellä oli perässään useita voimassa olevia etsintäkuulutuksia. Hänellä ei ole koskaan ollut ajo-oikeutta, ja hänellä oli kolme kortitta ajoa viimeisen vuoden aikana.

Kyydissä hänellä oli yksi saman ikäinen matkustaja. Kuljettaja otettiin kiinni Hämeenlinnan poliisiasemalle epäiltynä törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, ajoneuvorikkomukseen ja petokseen. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja