Opiskelijan kommentti monille tutusta pelosta palkittiin – toimittaja Jaakko Loikkanen jakoi diplomin ilman housuja: "Eipä ole hetkeen taas näin paljoa nolottanut..."

1:07
Nykypäivänä virtuaalikokousten yhteydessä on mahdollisuus sattua kömmästyksiä, jos videoyhteys jää auki silloin kuin ei pitäisi – välillä niitä sattuu myös studiossa

Toimittaja Jaakko Loikkanen eläytyi viikon Asian ytimessä -kommenttiin niin, että saapui studioon ilman päällyshousuja.

MTV Uutisten toimittaja ja ankkuri Jaakko Loikkanen jakoi tälläkin viikolla Asian ytimessä -ohjelmansa päätteeksi diplomilla viikon kommentin, joka osuu asian ytimeen.

Tällä kertaa kunnian sai oikeustieteiden opiskelija Joona Aaltonen, joka kertoi Twitterissä korona-ajan mukanaan tuomasta ja monille etänä työskenteleville ja opiskeleville tutusta pelosta.

– Nykyään pahin pelkoni luennoilla on, että "start video" -nappula menee Zoomissa vahingossa päälle ja kaikki luennolla näkevät mun seurailevan sitä tyytyväisenä alusvaatteisillani peiton alla, kuului Aaltosen palkittu kommentti.

Loikkanen totesi tämän jälkeen, että tunne on hänellekin tuttu ja astui yllättäen pöytänsä takaa lausumaan ohjelman loppuspiikit ilman päällyshousujaan.

Aaltonen kertoi sittemmin Twitterissä ällistyneensä twiittinsä saamasta huomiosta.

– Eipä ole hetkeen taas näin paljoa nolottanut ja naurattanut. Sukulaisnainen laittoi viestiä ja onnitteli diplomista. Kun en tiennyt, mistä oli kyse, sain vastaukseksi tämän videon, hän kommentoi nauravien emojien kera.

Pitikö ankkurin pokka hassuttelusta huolimatta? Katso tilanne yllä olevalta videolta!

Asian ytimessä, Jaakko Loikkanen -haastatteluohjelma maanantaisin mtv-palvelussa!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja