Sara Chafakin kielivideosta hitti – näpäyttää arvostelijoitaan kipakasti

Mallikaunotar kommentoi kipakasti kohua, joka on noussut hänen haastattelustaan SuomiPopilla.

Ex-missi Sara Chafakin haastattelusta radiokanava SuomiPopilla tuli hitti sen jälkeen, kun radio latasi haastatteluvideon nettiin.

Haastattelussa Sara käytti niin paljon englanninkielisiä ilmaisuja, että kanava päätti leikata lausahdukset koosteeksi videolle.

Koostevideon ohessa kirjoitettiin Chafakin viettäneen kolme viikkoa Hollywoodissa ja unohtaneen suomen kielen.

Päivitys keräsi nopeasti lukuisia arvostelevia kommentteja.

– Kyseinen neitokainen yrittää vaan näyttää coolilta ja esittää olevansa jotain muuta kun on. Vähän nolottaa toisen puolesta. Ymmärtäisin tämän jos kyse ois sanoista, joille ei löydy vastinetta suomen kielestä, mutta scriptille, partille ja directörille löytyy vastineet, eräs kirjoitti.

– Hei thank you Sara, sinä save mun dayn! That oli tosi great, toinen kommentoi.


Mallikaunotar oli Hollywoodissa kuvaamassa roolia elokuvaan. Hän vastaa arvosteleviin kommentteihin kipakasti Facebookissa.

– Ylläri, että eräillä keltanokilla mennyt artikkelin otsikko taas täysin väärään kurkkuun. Itse siis en ole missään vaiheessa sanonut, että olisin suomen kielen unohtanut, vaan joku vitsikäs toimittaja näin päätti aiheeseen kirjoittaa ja tehdä parodiavideon 20-minuuttisesta haastattelusta. Mikä minun mielestäni oli aika hauska!


– Näin se puskaradio ja idiotismi toimii, ja ollaankin taas jo avautumassa ennenkuin on faktat edes reilassa, Sara napauttaa.

MTV:n tavoittama Chafak ei halunnut kommentoida tapausta enempää.

Lue myös:

    Uusimmat