Opiskelija nukahti Uberiin – perillä odotti puistattava lasku

2:06
Tältä näyttää Volvon ja Uberin tuotantovalmis robottiauto, joka esiteltiin kesällä 2019.

Brittiläinen yliopisto-opiskelija koki melkoisen järkytyksen otettuaan kostean baari-illan jälkeen Uberin.

Insinööriksi Newcastlen yliopistossa opiskeleva James oli ollut viettämässä kosteahkoa iltaa baarissa. Kun tuli kotiinlähdön aika, päätti James poistua paikalta Uberilla.

Tavanomaisesti varsin mutkattomasti sujuva kyyti oli kuitenkin tällä kertaa jotain aivan muuta. James nimittäin nukahti matkan alkuvaiheessa, eikä ehtinyt tajuamaan erhettä, jonka oli tehnyt kyytiä tilatessaan.

Väärä postinumero

Sen sijaan, että James olisi asettanut määränpääksi kotiosoitteensa Newcastlessa, tilasi hän kyydin Norwichissa sijaitsevaan samannimiseen osoitteeseen. Vain postinumero erotti oikean määränpään väärästä.

Kuljettajalta meni reilun 400 kilometrin matkaan viitisen tuntia. James veteli kiltisti sikeitä koko matkan.

Kun tuli aika hypätä kyydistä, tajusi höyhensaarilta palannut James, ettei hän ollut lähelläkään kotiaan. Ja kaiken lisäksi erehdys oli käymässä kalliiksi, sillä matkan hinnaksi oli kertynyt noin 1 500 euroa.

– Kun heräsin, luulin olevani unessa, James kertoi.

Kuljettajalta erittäin ystävällinen teko

Jamesin Uber-kuski osoitti kuitenkin uskomatonta ystävällisyyttä, sillä tämä perui maksun tajuttuaan, että kyseessä oli ollut vain karmaiseva virhe.

James ei suinkaan ottanut kyytiä takaisin kotikulmilleen, vaan päätti palata takaisin junalla. Hän ei tosin ostanut lippua, ja joutui maksamaan tarkastusmaksun. Tarkastusmaksu oli kuitenkin tiettävästi aika paljon halvempi kuin 1 500 euron Uber-kyyti.

Lähteet: The Drive, Fox News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja