Opiskelija löysi täydellisen porsaanreiän opettajan ”lunttausluvasta” – ihme, jos nyt ei tule kiitettävää!

Opettajan leväperäinen ohjeistus poiki nolon opetuksen.

Eräällä amerikkalaisopettajalla, Reb Beattylla, on tapana antaa oppilaidensa ottaa kokeisiin mukaan 3x5-kokoisen "lunttauskortin".

Anne Arundel Community Collegessa apulaisprofessorin virkaa tekevälle Beattylle kävi kuitenkin hiljattain pienimuotoinen kömmähdys. Hän nimittäin unohti tarkentaa puhuvansa tuumista 3x5-kokoisesta lunttauskortista puhuessaan.

Niinpä eräs oppilas tarttui tähän porsaanreikään ja toteutti kyllä 3x5-suhteen "kortissaan", mutta hieman isommassa mittakaavassa kuin opettaja oli ajatellut. Oppilas käytti tuumien sijaan nimittäin jalkoja (yksi jalka = 30,48 cm), joten hänen lunttauskorttiinsa mahtui enemmän tietoa kuin muiden. Jos näillä materiaaleilla ei tule kiitettävää, niin ei sitten millään!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Niin tarkka kuin olenkin, en ilmeisesti koskaan tarkentanut tuumia ja näin ollen, kyllä, tämä sallittiin. Hyvin pelattu ja hyvä opetus minulle, opettaja kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Tuhansia tykkäyksiä ja jakoja ansainneen kuvan alle alkoi pikkuhiljaa tulla myös kritiikkiä lunttauskorttien sallimisesta. Opettaja kuitenkin toteaa kritiikkiin, että kyseessä on oppilaille apukeino järjestää ajatuksensa ja asettaa materiaali muotoon, jonka itse ymmärtää.

Lähde: Someecards

***

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja