Opiskelija kutsui opettajaa kiusallisella nimellä esseessä, unohti korjata ennen palautusta – näin opettaja reagoi

2:25

Opiskelija unohti nolon nimityksen opettajastaan palauttamaansa koulutehtävään. Sittemmin tarinasta on tullut viraali ja siitä ovat uutisoineet muun muassa NZHerald ja Thrillist.

Katso yltä viraaliksi levinnyt suomalaisopettajan aamunavausräppi!

Työvaiheessa moni opiskelija saattaa kirjoitella esseeseen mitä sattuu. Jos työn oikolukeminen jää puolitiehen, voi lopputuloksena olla kiusallisia tilanteita.

Näin kävi Ohiossa opiskelevalle Zoey Oxleylle. Nainen oli kirjoittanut koulutehtäväänsä varsin pahan nimityksen opettajalleen professori Hendelille, sillä hän oli unohtanut tämän nimen.

Zoey kuitenkin unohti myös korjata nimen tehtävästään ennen sen palauttamista. Hänellä ei ollutkaan muuta vaihtoehtoa kuin laittaa opettajalle kiusaantuneena pahoitteluviesti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Pahoittelen tätä virhettä"

– Kirjoitan tätä sähköpostia erittäin nolostuneena, Zoey kirjoittaa opettajalle suunnatussa viestissä, jonka hän jakoi myös Twitteriin.

– Valitettavasti en muistanut sukunimeäsi, joten täytin sen jollakin todella epäammattimaisella. Tarkoituksenani oli vaihtaa nimi ennen palauttamista, mutta se unohtui minulta täysin. Yritin palauttaa tehtävää uudestaan, mutta se ei onnistunut. Olen todella pahoillani kunnioituksen puutteesta, jota osoitin ja jälleen, pahoittelen tätä virhettä.

Tehtäväänsä hän oli kirjoittanut professori Hendelin sijaan ”Professor whats his nuts”. Sananpartta ’what’s his nuts’ käytetään englannin puhekielessä viittaamaan miespuolisiin henkilöihin, joiden nimeä ei muista, mutta se ei ole kovin korrekti.

Nut-sana viittaa nimittäin kiveksiin.

Opettaja suhtautui huumorilla

Sähköpostiviestissään nainen toivoo, ettei virhe vaikuta siihen, miten opettaja ajattelee hänestä tästä eteenpäin.

Professori Hendel kuitenkin vaikuttaa myös suhtautuneen aiheeseen huumorilla. Myös hän on nimittäin twiitannut aiheesta ja jopa vaihtanut Twitter-tilinsä nimen tähän sananparteen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sekä Zoeyn että professorin twiiteistä on tullut viraaleja. Zoeyn jakamilla kuvilla on jo yli 625 000 tykkäystä ja 155 000 jakoa.

Lähteet: NZHerald, Twitter, Thrillist

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja