Opiskelija häädettiin kotoaan, kun hän kertoi perheelleen olevansa homo – opettajalta upea ele

Reddit-käyttäjä kertoi, että perhe hääti hänet kotoa muutama vuosi sitten, koska hän kertoi olevansa homo. Tänä jouluna yksi pojan opettajista ojensi auttavan kätensä ja kutsui hänet perheensä luo uudenvuoden juhliin. Poika kertoi asiasta Redditissä ja päivitys meni viraaliksi.

Joulu on monille perhejuhla, jota vietetään yhdessä läheisten kanssa. Ideaalitilanteessa se tarkoittaa lämminhenkistä yhdessäoloa rakkaiden kanssa.

Samalla kyseinen juhlapyhä voi olla myös kaikkein vaikein aika vuodesta, etenkin jos suhteet perheenjäseniin eivät ole kunnossa.

Näin kävi teinille, joka muutama vuosi sitten kertoi uskonnollisille vanhemmilleen olevansa homo. Sen jälkeen hän sai lähtöpassit kotoaan.

Tänä jouluna nuorukainen sai kuitenkin apua yllättävältä taholta. Kun eräs pojan opettajista sai tietää, mitä oli tapahtunut, hän teki jotain todella liikuttavaa.

Nimimerkki "Flynn" kertoi asiasta Redditissä.

– Kerroin uskonnolliselle perheelleni muutama vuosi sitten, että olen homo enkä sen jälkeen ole ollut tervetullut kotiin. Sain tämän viestin yhdeltä opettajaltani ja minun piti ehdottomasti jakaa se teidän kanssanne. Olen todellakin menossa! nimimerkin takaa kirjoitteleva käyttäjä kertoi Redditin käyttäjille.

Flynn julkaisi viestinsä yhteydessä kuvan opettajan viestistä. Siinä luki seuraavaa:

– Hei Flynn, professori Jones tässä. Pikkulinnut lauloivat, että sinulla ei ole mitään paikkaa, jonne menisit lomien ajaksi. Niinpä haluaisin kutsua sinut perheemme uudenvuoden juhliin. Olisitko hyvä ja kertoisit, oletko tulossa? Ottaisimme sinut mielellämme luoksemme! 

Reddit iloitsi opettajan eleestä

Reddit-käyttäjät ottivat opettajan kommentin ilolla vastaan. Moni kiitteli hänen laupeuden tekoaan.

– Pieni toivon pilkahdus, rakastan sitä! Toivottavasti sinulla on juhlissa todella hauskaa! hehkutti nimimerkki  "eryncole47".

– Tuo oli erittäin ihana teko opettajaltasi! On aina surullista, jos tutut ovat myötätuntoisempia kuin perheenjäsenet, joiden pitäisi rakastaa ja tukea sinua, mietti nimimerkki "reddit_lurker17".

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja