Opettajan hurja suoritus välitunnilla villitsi alakoululaiset: "Kerroin oppilailleni, että jos saan heitettyä korin..."

Alakoulun opettaja lupasi tarjota luokalleen kuumaa kaakaota, mikäli onnistuisi heittämään kentän toiselta laidalta koripallon koriin.

Kathleen Fitzpatrickin hurja heitto koriin ällistytti koko välitunnillisen alakoululaisia. Kathleen opettaa Washington D.C.:ssä kolmasluokkalaisia ja lupasi järjestää oppilaille ilmaisen kaakaotarjoilun, mikäli perjantain välitunnin viimeinen heitto koriin kentän halki onnistuisi.

–  Kerroin oppilailleni, että jos saan heitettyä korin, tarjoaisin kuumaa kaakaota maanantaina koko luokalle, hän muistelee tilannetta.

Voit katsoa hurjan suorituksen yllä olevalta videolta!

Tilanteen tekee erityiseksi lasten riemastunut reaktio opettajan onnistumiseen.

Hurja heitto koriin

Kathleen kertoo CNN:lle, että hänellä oli ollut huono omatunto, koska hän oli antanut oppilaille päivän aikana kaksi koetta. Oppilailla oli myös kiire viimeistellä kaikki lukukauden tehtävät ennen joululomaa.

Video on kiertänyt verkossa viraalina ja useat kansainväliset mediat, kuten aiemmin mainittu CNN ja People ovat jakaneet sen. Kathleen kertoo, että on kuullut palautetta ympäri maailman, esimerkiksi Saksasta ja Isosta-Britanniasta.

– Oppilaani tulivat luokseni kertomaan, että video on viraali. Lapset usein liioittelevat ja minulla on vain Instagram, niin en heti tajunnut sitä, Kathleen kertoo.

Kathleen pelaa usein välitunnilla koripalloa oppilaidensa kanssa, eikä hänen uskomaton heittonsa ollut vain onnekas sattuma, vaan hän on pelannut koripalloa ensimmäisessä divisioonassa. Koripallopelaajan tausta selittää hänen virheettömän tekniikan ja innon koripalloa kohtaan.

– Viimeiset puolitoista vuotta ovat olleet hulluja. Halusin vain pitää vähän hauskaa, nauraa ja iloita, sekä unohtaa hetkeksi covidin, Kathleen toteaa.

Kathleen uskoo, että joululoman jälkeen oppilaat palaavat luokkaan mukanaan tusinoittain uusia haasteita Kathleenin pään menoksi.

Lähteet: CNN, People ja Reuters

Lue myös:

    Uusimmat