Opettajalla hauska tapa arvostella kokeet – oppilaatkin hyväksyvät!

0:30

Opettaja jakoi hauskan tapansa kokeiden arvosteluun.

Lihottavatko meemit nuoria?  Katso yllä oleva video.

Moni opettaja antaa punakynän laulaa kokeita tarkistaessaan. Ainee -niminen, lukion mediakasvatuksen opettaja on kuitenkin kehitellyt toisenlaisen tavan osoittaa oppilailleen, mikä meni hyvin ja missä kohti kaivattaisiin vielä vähän harjoitusta.

Ainee jakoi Twitterissä videon, jossa näyttää, millaisen tarran hän kokeeseen laittoi kuvaamaan hämmentävää kohtaa opiskelijan koevastauksessa.

"Rakastan arvostella kokeita uusilla tarroillani!" Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Myös positiviisia meemejä

Aineen meemeillä tapahtuvaa koearvostelua on katsottu Twitterissä jo liki 10 miljoonaa kertaa. Sillä on myös puolisen miljoonaa tykkäystä.

Toisessa twiitissään nainen kertoo omaavansa myös positiivisia meemitarroja. Huippukokki Gordon Ramsay koristaa meemiä, jossa lukee "Hyvää työtä, saat kultaisen tarran tästä päivästä".

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Ainee kertoo tulostaneensa meemit tarrapaperille ja leikanneensa siitä. Hän huomauttaa myös, että meemitarrat sopivat erityisen hyvin mediakasvatuksen tunnille.

– Lapset ottivat nämä todella hyvin vastaan. Opiskelijat, jotka tavallisesti eivät välittäisi, kysyivät oikeasti, jos he voisivat tehdä kokeen uusiksi saadakseen paremman arvosanan ja nauroivat erityisesti siksi, koska näyttävät minulle aina meemejä, opettaja kertoi Twitterissä.

Twitterissä idea sai runsaasti kehuja – myös muilta opettajilta. Aineen alkuperäistä twiittiä on twiitattu uudelleen yli 120 000 kertaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja