Hillittömät paljastukset oudoista opettajista: ”Hän ei koskaan tullut takaisin”

0:28

Hulvattomat paljastukset opettajista naurattavat Twitterissä.

Talk show -juontaja Jimmy Fallon pyysi ihmisiä twiittaamaan hulluimpia paljastuksia opettajistaan hashtagilla #MyTeacherIsWeird eli #OpettajaniOnOuto. Erikoisia paljastuksia alkoikin sadella!

Voitko olla nauramatta näille?

"Collegessa matematiikan professori nojasi avoimeen ensimmäisen kerroksen ikkunaan luennoidessaan tilastotieteestä. Putosi ikkunasta kesken lauseen. Ilmestyi uudelleen luokkahuoneen ovesta minuutteja myöhemmin ja jatkoi juuri siitä, mihin oli jäänyt." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Eräänä päivänä opettajani sanoi, että niin kauan kun puhun luokan edessä, meidän ei tarvitsisi tehdä mitään töitä. Niinpä pidin 45 minuuttia pitkän jarrutuspuheen Forrest Gump -elokuvan juonesta, eikä hän keskeyttänyt kertaakaan." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Latinan professorini pysähtyi kesken verbin taivuttamisen, tuijotti liitutaulua hetken, kääntyi ja sanoi: "Olisi mahtavaa kuolla kesken taululle kirjoittamisen. Kaatuisi ja jättäisi ruumiiseen ulottuvan liituvanan." Jatkoi opettamista ilman sen enempiä kommentteja." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Yksi luokkatovereistani kysyi opettajalta, millaista on olla opettaja. Niinpä opettaja keskeytti hänet aina 10 sekunnin välein, kunnes hän itki." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Entinen opettajani vastasi kerran puhelimeen, kävi keskustelun venäjäksi, sanoi, että hänen piti mennä ja kiirehti luokasta kesken tunnin. Hän ei koskaan tullut takaisin." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Äidinkielen opettajani halusi meidän kuulevan joitain huonoja esimerkkejä kirjoittamisesta... Niinpä hän otti esiin ex-tyttöystävänsä Tumblr-sivun ja luki joitain hänen julkaisujaan."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Minulla oli professori, joka oli ottamassa ylös tunnille osallistujia, kun sukunimeni kohdalla tajusi sen olevan sama kuin ex-vaimollaan. Sitten hän sanoi "Cruz, paholaisen sukunimi" ja sähisi kuin kissa tuijottaen minua samalla kaikista vakavimmalla ilmeellään."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Opettajani puhuu jatkuvasti siitä, kuinka hän ei halua koskaan mennä naimisiin ja hankkia lapsia. Mutta hän on naimisissa ja hänellä on lapsi." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Bored Panda, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja