Opettaja yllätti kirjeellään: Oppilas ja tämän äiti liikuttuivat kyyneliin

Kokeet tuovat aina ylimääräistä stressiä opiskelijoiden elämään, mutta eräs opettaja halusi muistuttaa oppilaitaan siitä, että elämässä on muutakin.

Indianassa alakoulujen oppilaiden taitoja mitataan ISTEP-kokeilla, jotka voivat aiheuttaa suurta ahdistusta oppilaille. Kun Abby Martin -niminen äiti meni hakemaan Rylan-poikaansa koulusta, hän hämmästyi huomatessaan tämän itkeneen. Syy kyyneleiden takana oli kuitenkin liikuttava.

– Rylan tuli autoon tänään ja sanoi olevansa nolona, koska hän oli itkenyt koulussa. Kysyin, mistä hän oli pahoillaan, ja hän sanoi itkeneensä, koska oli iloinen kirjeestä, jonka hänen opettajansa antoi luokalle ennen ISTEP-kokeita. Sanomattakin selvää, että minäkin itkin luettuani sen. Emme tarvitse vain samanlaisia opettajia kuin hän tähän maailmaan, vaan myös samanlaisia ihmisiä, Martin kirjoitti Instagramissa julkaisemansa kirjeen yhteyteen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Näin opettaja kirjoitti:

"ISTEP- ja IREAD-kokeet eivät arvioi sitä, mikä tekee teistä erityisiä ja ainutlaatuisia. Ne ihmiset, jotka tekevät nämä kokeet ja arvostelevat ne, eivät tunne teitä niin kuin minä, eivätkä varsinkaan siten, miten perheenne.

He eivät tiedä, että jotkut teistä puhuvat kahta kieltä tai että  rakastatte laulamista tai piirtämistä. He eivät ole nähneet luonnollisia tanssitaitojanne. He eivät teidä, että ystävänne luottavat siihen, että olette heitä varten, että naurunne voi kirkastaa synkimmänkin päivän tai että naamanne muuttuvat punaisiksi, kun teitä ujostuttaa. He eivät tiedä, että harrastatte urheilua, mietitte tulevaisuuttanne tai joskus autatta pikkuveljeänne tai -siskoanne koulun jälkeen. He eivät tiedä, että oletta ystävällisiä, luotettavia ja ajattelevaisia... ja joka päivä yritätte parhaanne.

Näiden kokeiden tulokset kertovat teille jotain, mutta eivät suinkaan kaikkea. Nämä kokeet eivät määrittele teitä. On monia tapoja olla fiksu. TE olette fiksuja. Te olette tarpeeksi. Te olette valo, joka kirkastaa päiväni ja syy, minkä vuoksi olen iloinen tullessani töihin joka päivä. Joten kaikkien näiden kokeiden keskellä, muistakaa, ettei ole tapaa testata kaikkia mahtavia ja ihmeellisiä asioita, jotka tekevät teistä teidät. Pyydän vain, että teette henkilökohtaisen parhaanne, ettekä anna periksi. Olette tehneet töitä tämän eteen tarhasta asti ja olette valmiita! Uskon teihin!"

Lähde: Someecards

Lue myös:

    Uusimmat