Mainos

Opel Movano saa uudet moottorit

Raskaan luokan pakettiauto Movanon moottorivalikoimaa päivitetään ja jatkossa Suomeen tuotavat mallit ovat varustettu uusilla 2,3-litraisilla tuplaturbodieseleillä. Parhaimmillaan kulutus on tippunut jopa 18 prosenttia aiempaan moottorivaihtoehtoon verrattuna, mikä tarkoittaa 1,5 l/100km tiputusta. Samalla kuitenkin teho- ja vääntöarvot ovat parantuneet. Uusi tuplaturbomoottori tulee tarjolle 136 ja 163 hevosvoimaisina versioina, jotka vääntävät 340 ja 360 newtonmetriä. Molemmat versiot ovat varustettu myös sammutusautomatiikalla. Pienentyneiden kulutusarvojen lisäksi käyttökustannuksia laskee kahteen vuoteen pidennetty huoltoväli.

Myös Movanon turvallisuutta on parannettu lisäämällä ESC-ajonvakautusjärjestelmä vakiovarusteeksi. Järjestelmään sisältyy perinteisen ajonvakautuksen lisäksi mäkilähtöavustin sekä perävaununvakautus. Turvallisuutta lisää myös uuteen tietoviihdejärjestelmään kuuluva Bluetooth-järjestelmä.

Uusilla moottoreilla varustettujen mallien myynti alkaa kesän aikana ja ensimmäiset autot toimitetaan asiakkaille syksyllä.

Kuva: Valmistaja

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.