Opel julkaisi uuden Astran hinnat Suomessa

Uuden Astran hinnat alkavat hiukan yli 21 000 eurosta. Edeltäjään verrattuna kyseessä on tilavampi, taloudellisempi ja paremmin varusteltu auto.

Uuden Opel Astran tuontiohjelmassa on alkuun kolme bensiinimoottoria ja kaksi dieseliä. Perusmoottorina toimii 105 hevosvoimainen 1,0-litrainen kolmipyttyinen, ja tämän hinnat Enjoy-perusvarusteilla alkavat 21 264 eurosta. Autoveron osuus tässä mallissa on jo hyvin kohtuullinen, sillä ilmoitettu yhdistetty EU-kulutus jää lukemaan 4,3 l/km ja CO2-päästöt 99 g/km. Moottorin pariksi on saatavissa 635 euron lisähintaan myös ECT-automaattivaihteisto.

Tuhannen euron lisäpanostuksella moottoriksi saa 1,4-litraisen ja 125 hevosvoimaisen version. Tammikuussa alkaa tästä mallista automaattivaihteisen version tuotanto, jolloin tehoksi kirjataan 150 hevosvoimaa ja hintalapussa lukee 25 020 euroa.

Dieselmalliston hinnat alkavat 110 hevosvoimaisen mallin 23 894 eurosta. Tämän mallin ilmoitettu kulutus on ainoastaan 3,4 l/100km eli autoveroon vaikuttavina päästöinä 90 g/km. Saman moottorin automaattivaihteinen versio tuottaa 136 hevosvoimaa ja silloin hinta on 25 614 euroa.

Enjoy-perusvarusteluun kuuluvat esimerkiksi ilmastointi, multimediajärjestelmän 7-tuumainen näyttö, bluetooth-handsfree, vakionopeudensäädin sekä Suomen talvessa mukavuutta tuova nahkaverhoiltu ja lämmitettävä ohjauspyörä. 495 euroa (autoveroton) maksava More-kampanjapaketti tuo mukanaan muun muassa automaatti-ilmastoinnin, sadetunnistimen sekä pysäköintitutkat eteen ja taakse.

Noin 2 000 euroa kalliimpi Innovation-varustetaso tuo lisää turvallisuusvarusteita kuten Opel Eye -etukameran, joka sisältää kaistavahdin, turvaväli-ilmaisimen, automaattisen hätäjarrutuksen alhaisissa nopeuksissa ja liikennemerkkien tunnistuksen. Muita varusteita tässä tasossa ovat esimerkiksi automaatti-ilmastointi, 17-tuumaiset kevytmetallivanteet ja älyavain. Tämän varustetason yhteydessä kaksi moottorien tehokkaammat versiot saa myös manuaalivaihteiston yhteydessä.

Innovation-varustetason 495 euron (autoveroton) arvoinen kampanjapaketti tuo autoon navigaattorin, paremmat istuimet ja peruutuskameran. Listalta löytyy vielä erikseen ruksittavana mukautuvat IntelliLux LED Matrix -ajovalot 795 euron (autoveroton) hintaan.

Lue myös:

    Uusimmat