Mainos

Onko Windows 10 yhä päivittämättä uusimpaan versioon? Microsoft muistuttaa kohta toimimaan

Ohjelmistojätti Microsoft pyrkii tukkimaan mahdollisia tietoturva-aukkoja muistuttamalla Windows 10 -käyttäjiä päivittämään käyttöjärjestelmän sen viimeisimpään versioon.

Microsoft on aloittamassa pian kampanjan, jossa se muistuttaa Windows 10 -käyttöjärjestelmän käyttäjiä lataamaan viimeisimmät päivitykset. Ohjelmistojätin Windows 10 -käyttöjärjestelmän julkaisuversio on yhtiön mukaan vanhenemassa, eikä siihen kohtaa saa enää säännöllisiä tietoturvapäivityksiä.

Muistutusviestiä lähetetään vain niille käyttäjille, jotka eivät ole päivittäneet Windows 10:n julkaisuversiota eli versiota 1507 uudempaan versioon. Muistutuksen mukana tulee kätevä linkki, josta päivittämisen uusimpaan versioon voi käynnistää.

Microsoft haluaa pitää Windows 10 -käyttäjät ajan tasalla ohjelmistoversioissa, koska vanhentuneet Windows-järjestelmät ovat edesauttaneet viimeaikaisten haittaohjelmahyökkäysten leviämistä maailmanlaajuisesti. Näin ohjelmistoyritykset ottavat vastuuta tietoturvarikosten torjunnasta omalta osaltaan.

Lähde: Engadget


***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.