Onko tuore Bond-tyttö liian vanha rooliinsa?

Tuoreen 007 Skyfall -elokuvan toinen Bond-tyttö, 35-vuotias Naomie Harris, luuli olevansa liian vanha elokuvaan. Naispuolisen Eve-agentin roolin napannut nainen on kuitenkin nyt toista mieltä.

Tuoreen agenttielokuvan 007 Skyfall -toinen naistähti, Eve-nimistä agenttia näyttelevä Naomie Harris on kertonut haastatteluissa luulleensa olevansa liian vanha Bond-tytöksi. Harris järkyttyi omien sanojensa mukaan hänen edustajansa kerrottua koekuvauksiin osallistumisesta jo 35-vuotiaalle naiselle.

– Olen 35-vuotias, enpä usko, näyttelijä tokaisi tuolloin.

Bond-naisina on kuitenkin nähty aikaisemminkin varttuneempia kaunottaria, kuten vuonna 2002 tuolloin 36-vuotias Halle BerryKuolema saa odottaa -elokuvassa ja Famke Janssen 30-vuotiaana vuoden 1995 elokuvassa 007 ja kultainen silmä.

Naomie Harris näkee Bond-tyttönä esiintymisessä pelkkää hyvää, sillä siihen ei liitetä enää minkäänlaisia negatiivisia mielikuvia.

– Tiedän, että joidenkin mielestä Bond-tytöksi kutsuminen on loukkaus, mutta minua se ei häiritse ollenkaan. Olen oikeastaan imarreltu, koska niin moni upea nainen on näytellyt aikaisemmin Bond-tyttöä, ja nyt minä olen yksi heistä. En näe siinä mitään halventavaa.

– Bond-elokuvien naiset ovat kehittyneet paljon. He ovat nykyään monipuolisia, moniulotteisia, älykkäitä ja tasavertaisia itse James Bondin kanssa, Harris jatkaa.

Naomie Harrisin rinnalla tuoreessa James Bond -elokuvassa nähdään luonnollisesti itse charmanttia agenttia näyttelevä Daniel Graig, 44, mutta . Tuoreen Bond-elokuvan kummatkin naistähdet ovat siis yli kolmenkymmenen kummatkin!

Lue myös:

Daniel Craig MTV3 Uutisten haastattelussa:Tiedän kaksi asiaa Suomesta


AVA

Kuvat: Getty Images

Lähde: Female First

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja