Hollywood-tähdet uskovat avaruusolioihin

Bond-näyttelijä Daniel Graig ja poikatyttö Michelle Rodriquez vannovat avaruusolioiden olevan totta.

Charmanttina Bondina tunnettu brittinäyttelijä Daniel Craig nähdään uudessa sci-fi-elokuvassa Cowboys & Aliens muun muassa konkarinäyttelijä Harrison Fordin kanssa. Graig paljastaa tuoreessa haastattelussa uskovansa maapallon ulkopuoliseen elämään, muttei tämän elämän päätyneen ikinä vierailulle Maahan.

– Uskon, että tuolla jossain on elämää. En ole varma uskonko siihen, että Maassa olisi käyty, mutta maapallon ulkopuolista elämää on ehdottomasti, mies kommentoi.

Graig ei ole ainoa Hollywood-tähti, joka uskoo muiden elinmuotojen esiintymiseen. Myös Avatar-näyttelijä ja poikatyttö Michelle Rodriquez on tunnustanut aikaisemmin olevansa sitä mieltä, että muilla planeetoilla on elämää.

– Uskon, että avaruusolioita on. Me näemme vain neljä prosenttia koko universumista, loput 96 prosenttia on mysteeri meille ja tieteelle.

– En usko, että avaruusoliot ovat yhtä alkukantaisia ja tuhoisia kuin ihmiset. Ohjaaja James Cameron on kuvaillut elokuvissa Avatar ja The Abyss avaruusoliot sellaisina kuin ne kuvittelen, Rodriquez kertoo.


AVA

Kuva: Getty Images

Lähde: Female First

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja