Onko totta, että miehet ajattelevat seksiä koko ajan? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Onko totta, että miehet ajattelevat seksiä miltei koko ajan?" kysyy nimimerkki bo.

Näin miehet vastasivat

"Jos miehet ajattelisivat seksiä koko ajan, niin yleisen putkiaivoteorian mukaan he eivät siten kykenisi mihinkään muuhun kuin parittelemaan koko valveillaoloaikansa. Eli vastaukseni on ei: eivät ajattele. Uskoisin, että mitä nuorempi mies, sitä useammin mieleen tulee seksuaalisesti virittyneitä ajatuksia päivän aikana. Vanhemmiten tahti hiipuu monessa muussakin mielessä."
– 40, parisuhteessa

Dear Böö, ei tietenkään. Välillä mietitään että kumpi voittais, Stallone vai Schwarzenegger."
– 32, parisuhteessa

"Pätee ainakin omalla kohdallani ja villi veikkaus on, että sama koskee valtaosaa miehistä ikään katsomatta. Ehkä vanhempana se ei korostu eikä se tule niin selkeästi esille kuin nuorempana, mutta todistin tässä jokin aika sitten tilanteen, jossa yli viisikymppisellä kaverillani oli yhtä suuria vaikeuksia kuin minulla olla katsomatta meihin päin kumartuneen hyvännäköisen parikymppisen takapuolta."
– 37, naimisissa

"Ei ole totta. Ohio State Universityn tutkimuksen mukaan miehen ajattelevat seksiä keskimäärin vain 19 kertaa päivässä, ruokaa 18 kertaa päivässä ja nukkumista 11 kertaa."
– 37, naimisissa

"En usko, että miltei koko ajan, mutta kyllä hämmentävän usein ainakin itse huomaan ajattelevani jotain seksiin littyvää. En tiedä, onko se ajatusmaailma sitten asennettu mieheen aikojen alusta, vai onko se vain yksilöllistä. Aika usein kuitenkin huomaan, että miespuolisten kavereiden kanssa helposti tulee puheissa jotain seksiin liittyvää, vaikka ei ehkä suoranaisesti puhuttaisi seksistä."
– 38, sinkku

"Ei se ole totta, että miehet ajattelevat seksiä miltei koko ajan. Kaikki muu tekeminen olisi yllättävän vaikeata miehelle, jos ajatukset olisivat niin usein seksissä. Miehet ajattelevat kyllä seksiä enemmän kuin naiset, mutta määrät ovat suhteellisen lähellä toisiaan loppupeleissä."
– 34, sinkku

”Ei, miehet miettivät myös autoja, moottoreita, tietokoneita, jalkapalloa ja kodinelektroniikkaa. Siinä se, ei mitään muuta."
– 36, naimisissa

"Ei. Pitää tehdä töitäkin välillä."
– 30, sinkku

Lue myös:

    Uusimmat