Nainen raivostui pakeista: Onko tässä Tinderin historian sekopäisin paasaus?

Erään miehen kokemus Tinder-treffien jälkeisistä välienselvittelystä ei jätä juurikaan mitään epäselväksi.

Mies kertoi Tinder-treffeistään imgur-palvelussa.

– Sekoilin Tinderissä vähän hullun työjakson jälkeen. Tuli match erään naisen kanssa. Tekstailimme. Olisi ehkä pitänyt nähdä varoitusmerkit (esimerkiksi aamuseitsemältä lähetetty tekstiviesti seuraavana päivänä, koska hänen viestinsä oli viestiketjun viimeisen viesti edelliseltä illalta, enkä ollut vielä vastannut), mutta haluan uskoa ihmisistä hyvää – erityisesti tekstiviestien välityksellä, sillä asiat voivat näyttää erilaisilta kuin toinen on tarkoittanut.

– Joka tapauksessa sovimme tapaavamme iltapäivädrinkeillä viikonloppuna. Kävelimme vähän puistossa, otimme pari olutta läheisessä pubissa, keskustelu oli mukavaa. (Edelleen, minun olisi pitänyt huomata muutama varoitusmerkki, mutta hän oli vähän hermostunut, ja edelleen... uskon hyvään. Ja meillä oli hyvä keskustelu ja mukavaa.) Nopea suukko hyvästiksi, mutta ei muuta.

– Hän alkoi tekstailla jälkeenpäin, ja – ilmeisesti – ei ollut mielissään nopeudestani vastata. (Oli kiireinen viikonloppu.) Muutaman tekstiviestin jälkeen – viimeisin oli melko piikikäs – minulle oli selvää, ettei tästä tulisi mitään. (Minulle epävarmuus on ratkaiseva tekijä.)  Mutta meillä oli hauskaa, ja hän vaikutti mukavalta naiselta, joten päätin lähettää tekstiviestin, jossa selitin, etten uskonut, että tästä tulee mitään, ja että toivon hänelle kaikkea hyvää. Seuraavana aamuna heräsin tähän kerta kaikkisen eeppiseen tekstiviestipaasaukseen.

Alla vapaa suomennos joistain naisen viesteistä.

Nainen: "Etsit vain seksiä. En ole eilisen teeren tyttö. Anna kun olen rehellinen – et ole tarpeeksi kuuma harrastaaksesi satunnaista seksiä viehättävän tytön kanssa. Ehkä voisit kokeilla etsiä reikää nättien kasvojen sijaan.

Älä alennu vastaamaan tekstiviestillä yrittäen järkeistää urpoa käytöstäsi. Kukaan laatutietoinen tyttö ei tyydy yhteen tekstiviestiin viikossa, ellei hänellä ole viittä kundia kierroksessa, ja sinä olet vain esileikki ennen sitä pääasiallista miestä. Mikä oli syy siihen, että edellinen suhteesi meni pieleen? Tekstasiko hän sinulle vahingossa, kun olit töissä?

Kiitos, kun tuhlasit aikaani – et todellakaan ole valmis muuhun suhteeseen kuin siihen, joka sinulla on työsi kanssa. On todella surullista, että päästät käsistäsi tilaisuuden kehittää muita osa-alueita elämässäsi lisätäksesi laskutettavia tuntejasi. Silti työsi ei edes ole todellinen intohimosi.

Odotin sinusta fiksuna ihmisenä enemmän, mutta kirjaviisaus ja todellinen älykkyys ovat kaksi eri asiaa. En ole kiinnostunut jostakusta, jolla ei ole työpaikan ulkopuolista elämää. Kyllä, on hienoa, että sinulla on ura, mutta ei silloin, kun kaikki muut osa-alueet elämässäsi ja suhteesi ovat viimeinen asia tärkeysjärjestyksessäsi.

Arvomme eivät sovi yhteen, joten kun kerroin sinulle, ettei sinun tarvitse vastata, tarkoitin sitä. Säästä 10 minuuttiasi, jotka voisit käyttää asiakkaan laskuttamiseen. Mikä mahtava saavutus laskuttaa niin monta tuntia!! Hienosti tehty.

Vielä yksi vinkki – ruudulliset paidat ja tuulitakki (ehkä North Facea lukuunottamatta) eivät ole hyvä idea treffeille. Näytät Mark Zuckerbergin ja Clark Griswoldin rakkauslapselta."

Nainen: "Joka tapauksessa, en voisi koskaan olla onnellinen työnarkomaanin kumppanin kanssa ilman seksiä. Olisit huono sängyssä ottaen huomioon, että suurin osa kokemuksestasi on oikean kätesi kanssa."

Mies: "Vau. Tyylikästä."

Nainen: "Lähde vetämään, ja katso The Age of Adaline naispuolisten ystäviesi kanssa, jotka eivät halua muuta kuin ystävyyttä kanssasi."

Suutahtanut nainen jatkaa kertomalla muun muassa, ettei miehellä ole tarvittavia ominaisuuksia Tinder-markkinoilla pärjätäkseen, ja että luultavasti tämä on kaappihomo.

Koko eeppisen, ja melko yksipuolisen viestiketjun löydät Imgur.com-sivustolta.

Lähteet: Someecards, Imgur

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja