Onko tässä kaikkien aikojen synttärijäynä? Yhdysvaltalaisen Chrisin puhelimeen tuli yli 15 000 onnittelua poikiensa järjestämän pilan ansiosta

Veljekset tekivät isälleen kaikkien aikojen synttärijäynän 1:38
CNN:n videolla Chris Ferry kertoo tuntemuksistaan.

Yhdysvalloissa New Jerseyssä asuva Chris Ferry täyttää tänään vuosia. Hän on kuitenkin saanut riittävästi syntymäpäiväonnitteluja eliniäksi. Suurin osa palautteesta on positiivista, vaikka huonojakin puheluita on tullut.

Chris Ferry sai puhelun tuntemattomasta numerosta. Ääni langan toisessa päässä toivotti hänelle hyvää syntymäpäivää.

– Kysyin kuka siellä on. Hän sanoi Nick. Kuka Nick? Et sinä tunne minua. Kuinka tiedät että on syntymäpäiväni? Näin sen mainostaulusta, sanoo Chris Ferry sananvaihdosta tuntemattoman Nickin kanssa.

Ja toden totta: Chris Ferryn naama koristaa mainostaulua, joka sijaitsee Atlantic Cityn kasinoille vievän maantien varrella.

TOIVOTA ISÄLLENI HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ. Rakkaudella, poikasi, kyltissä lukee.

– Halusin vain toivottaa hänelle erityisen hyvää syntymäpäivää, Chris Ferryn poika Mike Ferry kertoo.

Mukana koskettavia puheluita

CNN:n mukaan puheluita ja viestejä on tullut jo yli 15 000.

– Tähän aamuun asti se tuntui hauskalta, sitten tuntui siltä, että haluan tappaa poikani. Mutta kyllä se siitä menee, minulla on ollut hauskaa. Viesteistä kaksi tai kolme on ollut asiattomia, Chris Ferry sanoo.

Ferry saa myös koskettavia puheluita. Erään soittajan isä oli kuollut neljä vuotta sitten, ja hän soitti Ferrylle muistellakseen häntä.

Lue myös:

    Uusimmat